to u mnie podobnie..i jak tak jutro bedzie t na pewno pojdziemy na spacerek..na ale moa to juz troche strasza od Twojego dzieciaczka..śniegu pa pachy, ale słoneczko było i tak ok -5
to juz nie karmisz???dziewczyny zobaczylam swoje zdjecia ze studniowkii i cos mi strzelilo w łeb!! za wszelka cene musze schudnac taka motywacje dostalam ze szok zjadlam 2 kromki ppieczywa chrupkiego z serkiem i ogonowka i deserek z marchwi i jablka... teraz tylko bedzie malutki obiaad i potem kolacja
karmie karmie ale jednak ograniczam posilki bede jesc ormalnie ale w malych ilosciachto juz nie karmisz???
kapiesz normalnie ja zwykle swoja szubciutko a wody tyle samo co do zwyklej kapieli w oilatumdziewczyny a ile wody poxniej do tego krochmlu???i jak długo ja w tym kąpać??
noo, ja ostatnio też zobaczyłam moje zdjęcia sprzed 6 lat i bum w łeb dosłownie no i powoli spadam z wagi ale wcale dużo się nie opszczędzam w jedzeniu, bo nie chcę się głodzić, bo schudnę szybko, ale jak zacznę jeść to przytyję.. więc włączam coraz więcej ruchu, pomału jakieś cwiczenia, choć jeszcze niezbyt systematycznie...dziewczyny zobaczylam swoje zdjecia ze studniowkii i cos mi strzelilo w łeb!! za wszelka cene musze schudnac taka motywacje dostalam ze szok
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość