hej ja na szybko.. bo idziemy do parku hihi
dzis pierwszy dzien bez gosci hihi
oj co za spokoj.
. trzeba cos rozkrecic
moj synek ma dzis pierwszy tydzien za soba...
alinko wspolczuje.. to prawda ze kazde dziecko jest inne.. i pewnie latwo ci nie jest..
. ja polecam ci ksiazke.. jezyk niemowlat. tam sa opisane rozne typy niemowlaczkow.. wg niej kazdego mozna dostosowac do tego planu ale wiadomo ze nie z kazdym typem jest latwo
nasz na szczescie jest cos jak sredniaxczek i dlatego tak spokjnie z nim mi idzie hihi
ale pewnie etz nie mialabym cierpliwosci gdyby moje dziecko bylo nadpobudlie i niespokojne.. jak placze czasem to ja juz zniecierpliwona jestem.. hihi
ale on w ogole nie placze na jedzenie..moze 2 razy sie zdarzylo i nawet rzadko kiedy sie budzi.. ale nawet nie zdarzy bo ja pilnuje por karmienia i di oplaczu nie doprowadzam hihi
i on mimo ze przysypia przy cycku to ladnie ciagnie hihi jesli zasypia to pocieram wewnetrzna strone raczek ,badz plecki i ciagnie... hihi a jak juz rzeczywiscie sie naje to nic go nie wybudzi hihi wiec luzik hihi
wczoraj zjadlam jarzynowa z kalafiorem i groszkiem i jak na razie luz.. ponoc te diety to jakies mity.. hihi
julie a ty palisz i piwkujesz karmiac cycem??
my to jestsmy uczuleni na dym tytoniowy wokol maluszka.. polozne wrecz zakazaly stycznosci z osobami palacymi...bo grozi to smiercia lozeczkowa
choc moja mama popala ale wczesnie rano jak on spi i potem jak juz zasnie wiec spoko... nic od niej nie czuc.
ale ja bym nie miala odwagi zapalic hihi
choc mam na to ochote,. hihi bo czasem lubilam cieniutkie mentolowe.. a nie wspomne o piwku ..oj ale sobie smaka narobilam
musze zmykac\
potem was poczytam dokladnie buzka papa