KELLY wiesz tak mi sie miło na sercu zrobilo jak wczoraj napisalas ze spotkanie bez KAROLAS to nie bedzie to samo :) jeny ale mnie podnioslas na duchu kobieto dziekuje ci za te słowa :)
Teraz jak przeczytałam ze co piszecie ze moze ten Antonin to zapaliło mi sie światełko w tunelu hi hi hi bo moze sie uda. Co do tego
ANTONINA to mam przyjaciolke ktora mieszka w ostrowie wlkp. i zna te domki w Antoninie i mowila mi wczoraj ze czesc z nich jest po remoncie są odswiezone i jest oki, a przeciez my nie bedziemy tam na niewiadomo ile ncy tylko na gora dwie wiec tymbardziej chyba nie ma co wybrzydzac co?
No i moze udaloby mi sie namowic meza na ten antonin bo to z kaska to juz nie byloby tragedii i termin ten drugi weekend majowy jaknajbrdziej kochane
KAOLAS(2+2)ANTON jestem jak najbardziej za tymi domkami w Antoninie jesli pogadam z mezem jutro na spokojnie i sie zgodzi to wam dam znac ale mi lepiej bo moze sie uda i KAROLAS tez bedzie hi hi hi :0 no i amelusia i kacpi rozbojnik ;) mialby z kim sie bawic bo tez radzio od Agi w jego wieku ach.....
LULUS ojejku wiesz co nawet lepiej chyba ze mały nic nie jadł ale wazne zeby pił wiesz musi duzo pic zeby sie nieodwodnil tylko pilnuj tego niech pije. a rano jakby dalej cos bylo nie tak to dzwon do lekarza albo podjedz nawet. jak mi Kapi kiedys hafcil to nic nie jadł kompletnie przez dwa dni ale nic mu nie bylo ale niestety nie chcial przy tym nic pic i musielismy do szpitala jechac i dostawal kroplowki chyba z 3 zeby sie nie odwodnił bo juz byl taki se
a jak wymity ustapily to dietka byla kleiki ryzowe i lekkie jedzenie nic smazonego zadnego nabialu lepiej nie dawaj bo moze ci nawet filipek teraz agorączkowac to by sie zwazylo.
smecta no jest dobra choc dzieci nielubią ponoci marchwianka jest chyba na biegunkę no tyle co mi do glowy przyszło tak na prędzce moze inne laski cos doradzą jeszcze,trzymaj sie i spij dzis z nim acha i tak znim przeciez spisz sorki zapomnialam wybacz ;)
DZIEWCZYNY spiesze z nowinką kochane, w końcu amelusia ma trzciego zebolka hi hi hi
jest łopata gorna prawa i jutro albo najdalej po nedzieli bedzie druga lopata hi hi ;)
rano jej stukałam łyzeczka ale jeszcze nie bylo a stukalam dlatego ze dzis mi sie co godzinke rowniutenko budzila w nocy i to bylo nie tak dla mnie ale jak wrocilam z racy wieczorem teraz i tak mowie ach sprawdzimy co tam czy jest i nagle ....... STUK,STUK jest mowie jest łopatka hura !!!!!!!!