mam pytanko-czy Ty byłaś w Polsce na Swieta, czy dopiero lecisz? bo jestem ciekawa polityki Aerlingusa jesli chodzi o lot z Bejbikiem....ile bagażu, co z fotelikiem samochodowym....
nie nie bylam mielismy leciec w marcu ale teraz juz sama nie wiem jak to bedzie , mam nadzieje ze to pomylka sama sobie wmawiammam pytanko-czy Ty byłaś w Polsce na Swieta,
Mowie powaznie,nie martw sie za bardzo kochana,to ze nie ma widocznych zmian tylko dobrze wrozymiszka dzieki dobrze ze cos o tym wiesz bo ja zero , naprawde jego siurak normalnie wyglada wiec sama nie wiem mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie ze to tylko jeden zabieg kurde naprawde sie boje dziewczyny
Ja mam Martus ten sam klopot co Ty z tym spaniem.Ona tylko na rekach a jak probuje odlozyc,to mam koniec spania.Ale od dzis zaczelam konsekwentnie,tak jak pisze zirca,bo nie widze innego sposobudziewczyny ile razy kladziecie dzieciaki do spania w lozeczku w ciagu dnia :) ??????
No to moje tak samoczesciej sie zdarza 10 minut :P
Szczesciara z Ciebie Patuniu,ze Ci zasypia w lozeczkumoj Eris spi tylko w lozeczku, no chyba, ze jestem zajeta i lezy w wozku to wtedy zasypia w wozku, spi tak 3 razy ale to sa krotkie drzemki choc czasami spi po 3 godziny
Kurde,ja wiem ze taka systematycznosc buduje u dziecka poczucie bezpieczenstwa,ale ja jestem taka roztrzepana,ze za cholere nie potrafie sie trzymac planuwiec bede ja kladla kolo 10 potem spacer kolko 12 i jak pospi 3 h to juz jej klas nie bede a jak tylko1,5 to jeszcze kolo 5 ja poloze
on siusia roznie raz na boczek raz prosto nieraz nasiusial mi w cyckiMowie powaznie,nie martw sie za bardzo kochana,to ze nie ma widocznych zmian tylko dobrze wrozy Zwroc uwage jak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość