Jeszcze czas, nie chce z mojego dzidzia od razu geniusza robić,wiec zacznę pewnie puszczać tak po 20 tc

Spinka ja tak tylko mówię, a w ogóle to ze mnie straszna panikaraNowa mówisz bardzo mądrze i logicznie, ale moja głupia główka nie chce przyjąć tego do wiadomości i zakodować. Staraliśmy się o niunię 9 miesięcy, udało się po leczeniu z pomocą gina, i przez 5 miesięcy słyszałam, że on niestety nic nie może mi zagwarantować, normalnie wariuję, a co będzie jak będzie jak już się urodzi, nikogo do niej nie dopuszczę. Sama siebie przerażam![]()
No ale śmieci wyniosłam, szafkę przy koszu umyłam a teraz odpoczywam - metoda Marty.
Nowa wieczorkiem Ci jeszcze przypomnę o muzyce.
Tak trzeba będzie zagadac z MałgorzatkaBartoszki to w ogóle nie było na tt, nie tylko u nas, nie wiem co sie dzieje, czy u niej wszystko ok. A uaktualnić chyba by można przy pomocy moderatora, a my mamy wśród nas przecież Małgorzatkę jej trzeba podpytać jak się tylko pojawi.
Można powiedziec, że jesteśmy szczęściaramiMyśmy dzidzie planowali tak żeby p osesji juz była, czyli w drugiej połowie lipca. Ale początek pazdziernika u nas tobyła rocznica slubu i nasze urodziny więc zaszaleliśmy i Bąbel jest juz z nami, a raczej we mnieM. był w szoku że od razu sie udało bo ja go przekonywałam że to trzeba parę miesiecy zwykle próbować
Ja Cię doskonale zrozumiałamJa jestem taka że lubię mieć kontrolę nad życiem, tzn wiedzieć co i jak, a jak nie wiem to źle mi z tym, taka już jestem, typ kierownika ze mnie![]()
My świadomie odsuwaliśmy decyzje o dzieciątku, bo najpierw kończyłam studia dzienne, potem szukałam pracy ( szybko znalazłam, bo tylko 3 miesiące siedziałam w domu - wakacje) i musieliśmy dokończyć domek, bo u teściów mieliśmy mały i b. zimny pokój, za to jak się zdecydowaliśmy okazało się że to nie jest takie proste. Ale ja wcześniej nie czułam takiej potrzeby, tzn czuła ale jeszcze przed ślubem, 3 rok studiów, ale ją wyparłam i wróciła dopiero trochę ponad rok temu. Zamieszałam jak zwykle, ale chyba już przywykłyście do tego
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: HerbertGoota i 1 gość