ja będę robiła w piątek ponieważ jedziemy do carrefoura to załatwie wszystko od razu . :)dzisiaj rano zrobiłam ostatnie zakupy,
a mam pytanko tort - a w sumie mase bedziesz robila w ten sam dzien co urodziny czy dzien wczesniej?
ja pomyslalam ze skoro urodziny Julki wypadaja w sobote no to porobie wszystko w piatek rano (tzn tort - z rana upieke biszkopt oraz zrobie mase) jak ostygnie ciasto to nasacze i przeloze kremami i bede zdobiła..jutro upiekę sobie biszkopt, a przyozdabiać masą będę w piątek
no ja juz zobaczylam wiadomosc na facebooku :)co do bransoletki to wyśle wam na pw bo jak tu wstawię to w 5min zostanie usunięta
ja jużď też pianki mam - w sumie to 600 g ale oczywiscie ze wszystkich robic nie bede :)zrobię jeszcze raz bo dużo pianek mi zostało![]()
ja już mam pomysł, na biszkopt poloze rozwalkowana mase (rozowy kolor), na to powycinam malutkie kółeczka (np zakrętką) w kolorze białym, zrobie białą kokardę i 2 czarne koła (wytne szklanka) jako uszy, w nie postawie kokarde i tyle :D, w sumie pomysl sciagnelam z neta :D wiec sama nie wymyslam nic.. jak na pierwszy raz nie będę kombinowalajak ozdobić tort kogoś kto kończy jeden roczek??
tak, ja sobie upiekę jutro biszkopt i w piątek przełożę masą i wstawię do lodówki, w między czasie zrobię masę marshmallow i będe ją nakładać na torta z lodówkia tort bedziesz normalnie wstawiala gotowy do lodowki tak?
dziękuję bardzo....Pinkoto się nachodziła do przedszkola , zdrówka życzę
![]()
my też o 16w sobote wystroje pokoj i tylko czekac na gosci ;p (impreze robimy o 16)
a ja nie widziałam :-(no ja juz zobaczylam wiadomosc na facebooku :)
hehehe, nie poddajesz sięMam nadzieję ,że wszystko wyjdzie tym razem jak trzeba tylko jak ozdobić tort kogoś kto kończy jeden roczek??
ja mam też bardzo dużo, bo aż 8 paczek po 180g, mąż mi ostatnio jeszcze dokupił, ja chcę robić z 600gramw sumie to 600 g ale oczywiscie ze wszystkich robic nie bede :)
ciekawa jestem Twojego pomysłu, bo nie umiem go sobie wyobrazićjak na pierwszy raz nie będę kombinowala
śliczna ta bransoletka, taka delikatna i będzie ją mogła nosić nawet jak będzie dorosławysłałam ci link na pw
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość