Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

05 kwie 2008, 22:04

ale dużo napisałyście od wczoraj.

Mamcia Lotte to nie jest polskie imie ale w naszym tłumaczeniu to podobno Karolina. My wołamy na moją siostrzenice Locia.

Pampers Głosować mogą tylko ci co mają neostrade. cała reszta nie może i nie ma znaczenia czy upłynęły 24h czy więcej. Mają albo jakąś awarie albo jakis haker działa.

Magdzinka dzięki za głosik. Od wczoraj dostałyśmy tylko 2 głosiki, czyli w tym jeden od ciebie. DZIĘKUJEMY!!!!

[ Dodano: 2008-04-05, 22:05 ]
karolas, gratuluje zębolka. Wreszcie sie doczekałaś kolejnego ząbka.

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

05 kwie 2008, 22:26

myszka_f, fajniutkie te ośrodki co znalazłaś :ico_brawa_01: ciekawe czy byłyby terminy na ten drugi długi weekend
Jednak może już lepiej nic nie zmieniać - większości dziewczyn pasuje ten Antonin, teraz wystarczy zadzwonić zaklepać termin i już nie trzeba od nowa się zastanawiać czy teraz wszystkim pasuje nowe miejsce - także skreśl mnie z tabelki - może jeszcze kiedyś np za rok znów będzie spotkanie

ML fajne foteczki - jaki Tobiaszek już duży :ico_brawa_01:

lulu o jak dobrze ,że Filipek już lepiej się czuje :-) buziaki

Awatar użytkownika
anilewe77
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

05 kwie 2008, 22:51

myszka_f, wydaje mi się ze na cytologie zawsze sie tak długo czeka...ale faktycznie nasza służba zdrobia to wiele doi zyczenia...słyszłayscie o tym Dzieciatko co po porodzie zostało popażone prze termofor??!! no masakra poprostu.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_puknij: :ico_puknij:

olala, dlaczego tylko Ci co maja neostrade??bez sensu....

MLfajne foteczki Tobiaszka i fryzurki:)

luluzdrówka dla Filipka, dobrze ze juz dzis było lepiej:)

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2008, 13:15

Witajcie, a co takie pustki?
no tak niedziela przeciez
Dziekuje dziewczyny, :) jestescie kochane

Nocka u nas bardzo dobrze, ani razu sie nie obudził do 8, chociaż i nie jadł nic na wieczór. Dzis troche pojadł rosołku i teraz spacznie śpi

Awatar użytkownika
ML
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

06 kwie 2008, 14:52

dziewczyny - dzięki za komplementy, jesteście kochane

U nas niedziela upływa leniwie, byliśmy na spacerku prawie 1,5 godzinnym. Tobiaszek zjadł ladnie obiadek a teraz je ciacha :).
Wczoraj popołudniu zasnął u siebie w pokoiku na wykładzinie, przytulony do psa. Jak weszłam do pokoju to po prostu zdębiałam. Zostawiłam go na moment i wchodzę i widzę taki słodki obrazek :-D

A ja nie mogę się już doczekac powrotu mojego męża. Już odliczam dni- tak niedużo zostało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Pozdrowienia dla Wszystkich, leniuchujcie dalej w niedzielne popołudnie

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

06 kwie 2008, 19:58

Cześć Dziewczyny dopiero teraz udało mi sie wejść bo bylismy cały dzień poza domem, chodziąm z bartkiem długo przed poludniem a potem po południu jeszcze byliśmy w parku, wcześniej Kubica był to sama chodziłam, wiadomo...
A wczoraj miałam spotkanie klasowe z liceum!! Ale było superowo!!!! Nagadałyśmy sie z dziewczynami z awszystkie czasy, niektórych nie widziałam 9 lat, od matury!!
Faceci nie dopisali, nie przyszli ale w damskim gronie było super!! Byłam w domu po 23:30 ! :ico_szoking: :ico_brawa_01: No i dobrze!! Nawet piwko wypiłam!!! Chyab ze 2 lata nic nie piłam!!! :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
ML super wyglądasz!!! A Tobiś to normalnie cały tata!!! Fajnego masz męża!! Nie dziwię sie ze juz bardzo tęsknisz, tak na odległosć to jest bardzo dołujące .... Ale najważniejsze ze niedługo się zobaczycie!!
luluś dobrze że Filka już dobrze!!! Jakis cholerny wiruus go chyab dopadł....
karolas no tak jak pisałyśmy to my raczej bedziemy w Antoninie, no chyba ze w ogóle nie wypali ten wyjazd.... Bo gdybyśmy postanowili poszukać innego miejsca to mysle że musimy przesunąć wyjazd może na czerwiec, no nie sądzę zeby gdziekolwiek były jeszcze miejsca...
Ale powiem Wam że jeśli chcemy sie spotkac to naprawde poniedziałek wtorek trzeba tam zadzwonic i rezerwować bo nawet ten Antonin nam odpadnie!!

[ Dodano: 2008-04-06, 20:02 ]
olala, anilewe powiem Wam ze to jest cholernie niesprawiedliwe ze tak tylko nielicznie mogą głosować....
JA coprawda mam netię i mogę ale mamai siostra nie mogą, i wiele osób też nie. Co mi daje jednen głos skoro 15 np nie moze głosować

Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

06 kwie 2008, 20:21

Witajcie!

olala pisze:Głosować mogą tylko ci co mają neostrade

Ja nie mam Neostrady a zagłosować mogłam :ico_noniewiem:

lulu to cudownie że Filka wraca do formy, bardzo się cieszę :-D :ico_brawa_01: :-D

U nas dzisiaj jakiś smutny, deszczowy dzień :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2008, 21:02

CZESC KOBIETKINam upłynął weekend bardzo rodzinnie i sympatycznie :))). w końcu po całym tygodniu sie poprzytulalismy z mezulkeim hi hi hi :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Wczoraj jawychodze wieczorem z łazieneczki wchodze do pokoju a tu świeczuszki porozstawiane hm muzyczka w tle leciała no miodzio sobie mysle to jest to ;)
mąż patrzyl takim slodkim wzrokiem jak to on kiedy wiadomo co sie kroi hahahahahhaha, no i zrobił mi sie na bustwo tak jak lubie wszystko było,stęsknilismy sie za soba po całym tygodnu bo on na nocki hi hi hi ;)
było milutko wczoraj. A i jeszcze bylismy odwiedzic moją babunie bo cos nadal nienajlepiej z nia :ico_noniewiem: ,wyglądała nieciekawie. Pozniej pojechalismy do tesciowej oderac kacperka bo tesc zabrał go na występy do cyrku i jak po niego podjechalismy po 19.00 to jeszcze ich nie bylo wrocili o 20.00 3 godziny trwało przedstawienie ale wrócił zadowolony jak nie wiem co :))))
dzisiaj skolei tez wszyscy razem bylismy, do poludnia chłopaki czyscili kacpiego rowerek i przygotowywali go do sezonu,Amelka im pomagała a ja robilam obiadek. Pozniej oglądalismy wyścigi formuł,oczywiscie Kubicę ;)i po obiadku sie wybralismy na ten rowerek. pogoda jednak zaczęła sie psuć,ochłodzilo sie ze nie wiem tak nagle i nie wiem czy nie za lekko sie poubieralismy tzn. ja ich poubierałam ups no niby było 15 stopni ale tak nagle sie ochłodzilo, ze pojezdził moze z 20 minut i zwijka byla bo do tego deszcz zaćżał padac. Mimo to liczyło sie ze rowerek zaliczony skoro tyle go pucowali. No i najwazniejszego wam jeszcze nie napisalam ze z tym rowerkie to chodzi o to ze uczymy Kacpra w koncu jezdzic na dwóch kołkach,boczne dzis odkręcili ;)
Szło mu z początku dobrze ale poziej cos sie popsul nastroj bo on taki jest ze ciągle by cchail zeby mu wychodziło a jak cos nie idzie to sie wkurza i poddaje szybko :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: I oczywiscie zaczęy sie troche fochy ale i tak trzeba było uciekac przed deszczykiem wiec oki. maz powiedzial ze teraz regularnie jak tylko sie zrobi ładnie i cieplo bedziemy z nim chodzic na taką duzą polane czy tez pole do popisu zeby sie nauczyl.
Takze fajowo było w te dwa dni:)))
KATELAJDKACzekam kochana za fotkami sukieneczki ;), no ja tez za tym jestem zeby we wtorek juz miec zaklepane domki ostatecznie ale wciąz nie wiemy kto sie na to pisze ja juz nie wiem dziewcyzny ile bedziemy siebie pytac??????decudujmy sie :(
Acha katelajdka a powiedz mi czy jak to jest ty bys zarezerwowala te domki? jakbys dla was rezerwowala to moze dla nas od razu tez za jednym zamachem?
I czy to jakąs wpłate trzeba przelac zaliczkę czy jak?
My jedną dobę z 24-25 maja bo dzień wczensiej lub wa dni wczensiej bedziemy pod Antoninem u znajomych ;)
LULU dobrze ze zFilipkiem juz oki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zuch chłopak. A ty jak tam przyjezdzasz do Antonina????

Awatar użytkownika
katelajdka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

06 kwie 2008, 21:56

karolas, super, ze fajnie się weekend udał!! No i że z meżem czaderska noc się Wam udała!!
Fotki jeszcze nie mam w sukience.... Ale zrobie, obiecuję, a jak nie w niej to chociaż samej sukience zrobie i wkleje tutaj!!
Ja mogę zadzwonić do Antonina i zarezerwować wszystkim ale muszę znać ostateczną liste, nie ma przeciez sensu żeby wszyscy dzwonili osobno!!! Muszę wiedzieć ile osób, kto jaki domek chce (ilu osobowy) i czy z kuchnią i łązienką itd.
Przypomnę:
2os. z kuchnią i łazienką- 60zł
3os -----------II-----------75 zł
domek 2 os.z kuchnią ale wspólną łazienka dla dwóch domków- 50zł od domku
3 os domek z kuchnią ale wspólną łazienka dla dwóch domków-65zł
Podwyższony standard domku- 80zł
Prosze Was zdeklarujcie sie albo po prostu zrezygnujmy bo to sensu nie ma w kółko tylko gadać i nic nie robić!!!

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2008, 22:12

KATELAJDKA sie sie kochana deklaruje juz natychmiast hi hi hi ;),prosze bardzo jestem:
KAROLAS domek 3 osobowy=75zł- 24-25maja, bo w 2 osobowym to bysmy sie gnietli a tak chłopaki osobno beda spac a ja z Amelusią
A i my tak jak pisze bedziemy najprawdopodobniej kolo Antonina dzien wczensiej alo moze nawet z dwa dni czyli tez od czwartku ale w ostrowie to jak co w piątek moze uda nam sie juz spotkac moze wy byscie do ostrowa podjechali bo to 10minut drogi jest dosłwonie i na kawke jakąs sie umowimy alo sie dogadamy jeszcze albo my do Antonia podskoczymy ;)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak mysle ze jak nam sie tam spodoba to moze na wakaje kiedys sie tam wybierzemy ;)
KELLY,LULU,MYSZKA,QUNICK AGA czekamy na wasze deklarac je ;) i kto by jeszcze sie dopisywał prosze dopisujcie sie to katelajdka juz zaklepie domki ;)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”