Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lip 2008, 13:42

:ico_olaboga: zapomniałam, że to już dziś mojego Sikora imieniny :ico_haha_01: dobra jestem nie, ale już zakupy zrobiłam i biszkopt w piecu i sałatkę robię, gości wiele nie będzie, tylko moja siostra przyjeżdża, no ale coś muszę naszykować.

zborra, no niestety u nas w urzędach to zawsze pod górkę, a te panie to..........oj ja nie wiem skąd one się biorą. Ale wierzę w Ciebie i twoje znajomości, bo bez nich to niestety u nas nigdzie i nic.

ladybird23, no to chwal się klapeczkami. Ja też muszę po przecenach polatać :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 lip 2008, 13:56

Obrazek
[center]Agatko Życzę ci odwagi słońca,
które mimo nędzy
i ogromu zła tego świata,
dzień po dniu wschodzi
i obdarza nas blaskiem
i ciepłem swych promieni[/center]

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 14:08

hej...Maya poszla spac to mam chwilke...
Zborra,naprawde mi zal Was ze tak pod gorke to idzie...ja bym liczyla na te znajomosci taty...bo co Ty tu bedziesz z babsztylami dyskutowac...to i tak nic nie da....pamietam ze moja mame kierowala jakas znajoma wlasnie z sanepidu...i tak najlepiej...zeby szczegoly ktos Ci objasnil dokladnie.,poradzil jak obejsc niektore sprawy ...powodzenia!!!!

Sikorko,najlepsze zyczenia dla meza!!!ja nie obchodze imienin wiec mialabym przygotowania z glowy....

Lady,no ciesze sie ze rodzensktwo mnie nawiedzi...choc bardziej niz na zakupy licze ze zajma sie Maya...jakies spacerki i te sprawy!no i super ze udalo Ci sie kupic okazyjnie!!!ja jak tak czekam to nigdy rozmiarow nie ma :ico_noniewiem:

a z tymi pampersami to nawet nie wiem czy sa w PL...ale sa naprawde fajne...widac ze dziecku w nich wygodnie bo sa bardzo zgrabne...no i dzis Maya nie ubrala zwyklych tez wiec chodzila bez pampersa :ico_noniewiem: ...zasikala 2 pary getrow no ale trudno,chociaz poczula mokro i za kazdym razem przyszla pokazac ze zrobila sisi....ale bylo za pozno i zreszta na nocnik sadza tylko lalki i misie...i sadza je co pol.h na zmiany...hihihi

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 14:08

sikorka a wy obchodzicie imieniny a nie urodziny??

a to moje nowe klapki

Obrazek

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 14:33

Witam, witam !!!

wcięło mi posta ... ale oddycham i zaczynam od nowa...

zacznę od życzeń dal naszej AGATY:

Obrazek
Obrazek

Życzę Ci szczęścia na dojrzałej drodze

I wschodu słońca nad nad niebieskim morzem.

Bądź źródłem światła każdej ciemnej nocy.

Patrz w oczy bliskich - zauważaj smutki.

Ruszaj z pomocą każdej swej radości.

Pamiętaj o tym, by żyć jak najlepiej.

Nie zrywaj kwiatu z napisem "nienawiść"

Naucz się cierpieć, a zwyciężysz wszystko.

Otwieraj każde drzwi zapomnienia.

Zapomnij o wrogości i rozczarowaniu.

Szalej na łąkach, pełnych żółtych kwiatów.

Biegaj na boso po gorącym piasku.

Rozdawaj swój uśmiech jak słowa na targu.

Odrzuć naiwność na drugi brzeg rzeki.

Kochaj miłością pełną słodkich JAGÓD.

Miłość znalazłaś.... i jesteś szczęśliwa :))

No to lecimy z tym koksem ... zdjęcia takie sobie... ale pamiątka jest pamiątką !!!

Przeprawa łódką na 2 stronę Odry...

Obrazek

Spacer bo strychu wieży ratusza w Bytomiu Odrz. Obrazek

Bujamy przystanią ... Obrazek

Po drugiej stronie Odry
Obrazek

Drzewa emanują zdrową energię i działają równie skutecznie, jak bioenergoterapeuci
Obrazek

Choć UsiUla pokażę Ci ptaszki
Obrazek
Obrazek

A po spacerze czas na małe co nieco

Obrazek

Testujemy sprzęt plażowy

Obrazek

I tulimy
Obrazek

JEDZIEMY NA SPACEREK
Obrazek

NA JAGODACH
Obrazek

GABI UCZY MIŁOSZKA ROBIĆ MUFLINKI A'LA NIGELLA
Obrazek

huśtamy...
Obrazek

wow, mam nadzieję, że Was nie zajechałam...

Zborka trzymaj się z tym je****nym sanespidem.... trzeba chyba trochę poprzekręcać, żeby się nie zniechęcić na maxa !!!

Kama fajnie, że Wiktor dobrzeje!!!
Nie ma nic gorszego od chorego dziecka... a człowiek docenia to , że marudzą dopiero jak przelewają mu się przez ręce...
MisiUla strasznie przeszła to zapalenie jamy ustnej... antybiotyki, które dostała od jej "lekarki" nie zadziałały... chudła w oczach...
dopiero szwagierka (technik farmacji) zrobiła jakiś płyn do pędzlowania papy... mała się darła w niebogłosy.. ale powoli dochodziła do siebie... ale i tak pasudztwo rozprzestrzeniło się na dziąsła, podniebienie, policzki... i na zewnątrz... MAZSAKRA...
dziś ma tylko ślady jak po trądziku... więc odżywa...

c. d. n.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2008, 14:40 przez massumi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 14:34

no no no Lady to czarne lakiereczki tak Cie skusily?!dobrze ze na Ciebie czekaly :-D

a ja z racji tego ze w lodowce pusto doslownie....nie ma prawie nic...to postanowilam zjesc brzoskwinie w puszce na zabicie glodu i tak otwarlam te puszke ze sobie dlon rozwalilam :ico_zly: ...boli jak ......nie powiem co...niby mala pierdola ale przeciete w dwoch miejscach...wrrrr...i juz mi sie tych brzoskwin odechcialo ze zlosci :ico_zly: :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-07-25, 14:38 ]
Massumi,sliczne fotki i ta jak piszesz-pamiatka jest najwazniejsza :-D :ico_brawa_01: dzieciaki urocze ale Ty juz o tym wiesz najlepiej :ico_oczko: ...poza tym slicznie Ci w tej fryzurze,naprawde bardzo mi sie podobasz w tych wloskach :ico_haha_02: :ico_brawa_01:
a to paskudztwo misiUli to juz wyleczone tak?super sie ciesze....ale wspolczuje tego przez co przechodziliscie!!1 :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 14:43

GLIZDUNIA, niby wyleczone, ale nic nauczki z tego nie ma .. nadal pcha do papy wszystko !!!!!!!!!!!!!!!! w domu jak w domu... gorzej na spacerach... :ico_oczko: :ico_puknij:

ale z puszką to też zaszalałaś !!!!! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 14:46

lady - pochwal się jeszcze nowymi bluzeczkami :ico_sorki: :ico_oczko:

massumi no zdrowieje mi ten urwis :ico_sorki: :ico_sorki: Mam nadzieję, że ten kaszel mu przejdzie i nie rozwinie się nic poważniejszego. A z Uleńką to miałaś niezłą przeprawę :ico_olaboga: Kurcze widzisz dobrze, że masz farmaceutkę w rodzinie bo z mojego doświadczenia wynika, że one potrafią często pomóc lepiej, niż nasi lekarze :ico_noniewiem: Wiesz, jak ogląda się fotki twoich bobasów to wydaje się człowiekowi, że u was tak sielsko i wesoło - rozwiej moje złudne wrażenie bo machnę sobie za szybko drugiego bobasa :ico_oczko:

Sikorko niedobra - przekaż mężulkowi życzenia :ico_prezent: No właśnie, ja z kolei większą wagę przykładam do urodzin :ico_noniewiem:

Glizdunia u nas jak jest pusto w lodówce to za żadne chiny nie znajdziesz owoców w puszce :ico_oczko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 14:46

ladybird23, no klapki pikne...ale nie widzę obcasa??? a dla mnie płaskie muszą być :-D bo mam całe 158 cm // i w \ysoka czuję się "zarozumiało" :ico_oczko: hehehehee /żart/ poprostu nie nadają się na utratę przyczepności z podłożem :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-07-25, 14:48 ]
kamizela, zaraz Ci pokażę drugą stronę medalu OK :-D
Ty się nie nakręcaj tylko oddychaj i ciesz się WIKTOREM i mężem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 14:51

massumi spokojnie :ico_oczko: Nawet najpiękniejsze fotki mnie nie przekonają teraz do kolejnego malucha :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”