KMINEK HURA ale jestem zadowolona ze udało mi sie nakłonic ciebie do zajrzenia do nas witaj spowrotem i pozostan z nami juz choćbyś miała zagladac tylko raz w tygodniu to nic wazne ze bedziemyw kontacie, przypomnij sobie jak pisywałysmy rok temu kiedy to dowiadywałysmy sie kazda z nas pokolei ze nosimy skarby pod sercem :)
Napisałam tez maila do Kostuni mam nadzieję, ze tez sie do nas odezwie hi hi i zaprezentuje swojego bmbelka.
Muszę ci powiedziec ze widzisz dobrze ze sie odezwałas bo juz sie martiwłam ze mam mało treściwy pokarm ze Amelka od ok. tygodnia pije znów po 8 razy na dobe tak samo jak twoj Piotruś a tu widze ze nie jestem sam i to pewnie nasze dzieci maja dni przyspieszonego wzrostu. tez sie cieszę ze mi pokarmu starcza choc wczoraj to jechałam na oparach dosłownie bo niedośc ze jadła 8 razy na dobe to jeszcze kazde karmienie to były obie piersi naraz dosłownie flaczki na maksa miałam.
Pewnie nie doczytałas jeszcze co piszemy ale własnie w poniedziałke ide na szczepienie z Amelką i tez jestem ciekawa jej wagi i pewnie ok.7kg. ma juz no i zobaczymy co powie pediatra na rozszerzenie dietki.
Ciesze sie ze i ty widzisz moje podobieństwo w Amelce bo przynajmniej mamy po równo to rozdzielone bo tak to z początku Amelka byla bardzo do kacpiego podobna a więc i do męża a teraz rozkłada nam sie na połowe a ja jestem bardzo z tego zadowolna, teraz jej sie włoski juz wytarły na maksa jest prawie łysa a z początku miala cały łepeczek czarny więc czekam z utesknieniem na jej nowe włoski i z czasem zeby móc wiązać kolorowe gumeczki i wpinać spineczki ach .....