Widzę,że Święta były u was udane
Ciesze się bardzo. Ja się objadłam,że hoo
i znów dwa kilo więcej, więc od dziś staram się ograniczać, choć żarcia zostało sporo.
Marta-bardzo się cieszę,że okazało się,że twój Adaś jest zdrowy.
Anita- fotki super, a ten konio-tygrysek wydaje się mega wielki, ja tez tęsknie za znajomymi, którzy rozjechali się po świecie. Dziś spotykam się z przyjacielem, który postanowił robić doktorat w Manchesterze i przyjeżdrza tylko na święta do domu wiec ostatnio widziałam się z nim rok temu
niby jest internet ale to już nie to samo.
A Tosia dostała taka zabawke z kukami Fisher-priza, ciuszki,buciki, książeczki (typu miś uszatek, smerfy), od nas Lego duplo, traktorek ze Smikiego (spatkowy po Patryku bo dostał dwa-a my odstąpilismy sanki bo dostała drugie
), kaczyszke na kijku co człapie, plecaczek i pieska co sam chodzi, jak zagwizdasz na niego to przychodzi, a jak rzucisz kość to po nią leci, jak go pogłaskasz to sida i merda ogoem(czego to teraz nie robia
). Jednym slowem troche tego dużo, jak na mój gust za dużo,ale jak wspominałam jest jedynym dzieckiem w rodzinie i stąd taki wysyp, a ja sie mam już żywcem tego gdzie połozyć
Ja dostałam od męża dresik addidasa na mój fitness bo chodziłam jak obdarciuch
,
od rodziców dostaliśmy pościel i książki więc ok, a słodyczy tyle,że
nie przejemy chyba tego przez rok, ale przynajmniej będzie co dawac na prezent jak będziemy chodzić w gości.
W środe jedziemy w góry, ponoc warunki narciarskie są dobre, więc sobie troche pojeżdże. Znajomi jadą z synem i nie zamierzaja jeździć to nam przypilnuja Tosi. Już się nie moge doczekać. Jedziemy w 10 osób
Zrobiliśmy sobie prezent i złożylismy sie na Gre w życie ( coś jak monopol), do tego Trival Persuit, scrable i inne gry i będzie wesoło, grzane pifko i nartki, ech ale się ciesze
[ Dodano: 2008-12-28, 13:04 ]
A tu pare fotek:
U dziadków w ogródku:
Szkoda,że nie ma śniegu:
Z babcią:
Oglądam sobie prezencik:
Z tata chrzestnym:
Nie ma to jak gry planszowe:
A to mój stół obiadkowy w pierwszy dzień z przystawką;
Ponoć smiech to zdrowie:
Świat do góry nogami wydaje się ciekawszy:
Szuru buru myje nogi: