Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 paź 2007, 10:56

Hej
u nas jak zwykle tysiące pobudek
teraz sobie śpi, a ja lece pod prysznic ale zaraz wracam
beatris ile dałas za spiworek i kupiłaś go na allegro czy nie??
i brawo za pierwsz suwaczki
nas tez czeka szczepienie w przyszłym tygodniu

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

12 paź 2007, 11:06

domi tak na allegro sklepi internetowy www.2o2.pl
za ten na polarku dałam 69 + koszta 15zł ale są jeszcze na kozuszku i na bawełnie

a to dla zainteresowanych link
http://allegro.pl/item248967331_roan_sp ... larem.html

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 paź 2007, 11:27

Ja we wtorek kupiłam wkońcu śpiworek. Jest podszyty od środka wełną i w sumie byłam w lekkim szoku bo zapłaciłam za niego w normalnym sklepie 80 zł :ico_szoking: Mam tylko nadzieję że się spisze.
beatris cieszę się że udało Ci się dopasować śpiworek do koloru wózka.
U nas to raczej nie było możliwe no ale cóż wybrałam śpiworek, który choć "trochę" będzie pasował :ico_noniewiem: Ale co tam tak jak pisze nana najważniejsze żeby dzieciaczkowi było w tym cieplutko :ico_oczko:

A powiedzcie mi macie już kupione krzesełka dla dzieci ?? Bo ja właśnie się rozglądam i nawet znalazłam bo chciałam takie dwu-funkcyjne ale nie wiem czy to akurat będzie wporządku. Może któraś z Was akurat już takie ma. Tutaj podaję link
http://allegro.pl/item251001664_lonty_k ... safir.html

[ Dodano: 2007-10-12, 11:32 ]
Haaa przeglądałam właśnie zdjęcia na kompie u rodziców i znalazłam moje zdjęcie ślubne :ico_wstydzioch: Pochwalę się Wam, co prawda to był tylko ślub cywilny ale co tam...
Obrazek
Tak wyglądałam dokładnie rok temu. Byłam wtedy chyba w 18 tc :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-12, 11:36 ]
A tak wogóle to Wy też musicie mieć gdzieś zdjęcia ślubne. Pochwalcie się jak wyglądałyście proooszę :ico_sorki:
Mnie to dopiero czeka ale na samą myśl mam niezłego stresa :ico_szoking:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 paź 2007, 11:54

witajcie :-) my też juz po spacerku, parę spraw urzędowych załatwialismy a czeka się tam...
ale dużo naskrobałyście :ico_szoking: mam sporo do nadrabiania :-)

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

12 paź 2007, 11:56

Ja mam dosc duzo zdjec ze slubu, ale wszystkie robione jeszcze na kliszach, bo slub mielismy juz ponad 6 lat temu. Nie mam skanera, wiec zeby Wam cos pokazac musialabym zrobic zdjecie zdjeciu, ale maz zabral aparat do pracy. Moze uda mi sie pozniej cos wykombinowac.

Aga26 wygladalas super.

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

12 paź 2007, 12:26

Przepraszam was niebyło mnie bi skanowałam kompa! Krótko mnie niebyło, awy tyle napisałyście, no prosze super!
Przez ten czas posegregowałam sobie rzeczy po Maksiu, które mąż mi wczoraj wkońcu przywiózł Bo Michu po mału z pewnych rzeczy mi wyrósł, nie dziwota :-D Mały w sumie juz mi spał, aż nie zadzwonił telefon :ico_zly: i nonono juz po spaniu :ico_noniewiem: ale leży(kula się ) w łóżeczku to ja ide sobie przygotować obiadek, niedługo jestem!
Ostatnio zmieniony 12 paź 2007, 12:55 przez nana, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 paź 2007, 12:53

Kobitki a jak to jest u Waszych dzieciaczków z zabawkami ?? Bo ja zauważyłam że Emi owszem bardzo cieszy się jak dostanie nowa zabawkę, pobawi się nią i wogóle. Jednak ostatnio zauważyłam że dużo bardziej cieszą ją zwykłe rzeczy codziennego użytku np plastikowy kubeczek, drewniana łyżka itp. Potrafi się nimi zająć na dłuuuuugi czas. Zastanawiam się wogóle czy jest sens wydawać kasę na zabawki :ico_oczko:
Ostatnio znalazłam w domu zepsutą słuchawkę z telefonu. Umyłam ją porządnie i dałam Emi. Zebyście ją zobaczyły...była w siódmym niebie :-)

Aaaa wkleję Wam dzisiejsze zdjęcia z zabawy z kotkiem :-D

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo

12 paź 2007, 13:06

Jezeli chodzi o zabawki to Majka rozpracowuje samochody Mikolaja i inne jego zabawki. Ze swoich zabaweczek to lubi tylko kilka i dlugosc zabawy nimi zalezy od humorku. Dzis z humorkiem kiepsko, bo nie wiedziec czemu mala nie moze spac. Owszem niby dwie drzemki byly ale bardzo krociutkie.

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2007, 13:24

dzien dobry
Urmajo mala moze nie spi bo pogoda jest do d...
Aga super fotki ucaluj mala od nas :) co do zabawek to moj Macius najlepiej sie bawi pilotem do telewizora, moim telefonem komorkowym zabawkami tez ale akcesoria nie dozwolone sa lepsze ale za to ma duzo ksiazeczek i jak je rozlozy to z 30min go nie ma :):):) lece szybkowac obiadek

Awatar użytkownika
nana

12 paź 2007, 13:26

beatris75, no widzisz jeszcze niedawno lamentowałaś, że jesteś zagruba, bo jak cię :wpale:
__DOMI__, tobie to ja współczuję, żal mi ciebie :ico_placzek:
Aga26,no suuuuuppperrrrrrrrrrrrrr zdjęcie, uwielbiam zdjęcia ślubne :ico_brawa_01:
POWIEM CI MY Z BEATRIS MIAłYśMY TEN SAM POMYSł, ale pojawił się problem , bo tez mamy jeszcze na kliszach i becia niema w tej chwili skanera, no ale ja mam i chyba poproszę męża żeby przywiózł :-D A co do krzesełka ,zajefajne mam podobne tyle tylko że 4letnie (po starszym synku), jak wszystko,ha, ha i nierozkłada się na stoloczek tylko przed siedziskiem ma dużą tackę!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”