Nie nie da się ukryć, wrażeń co nie miara. Najlepsze jest to, że jak już jechaliśmy to mały zrobił kupkę ale już nie luźną, tak jakby się cwaniak wystraszył i "naprawił"biniu_s, matko kochana, ale mieliście popołudnie!
a w jakim szpitalu byliście? na Krysiewicza? (bo tam typowo dziecięcy jest...)
na czym polegaja te hemoroidy .. ze cie tylek boli przy siedzeniu ??mnie znowu te hemoroidy wróciły.
Jak masz ją na samym cycu to całkiem normalne - Twój pokarm jest całkowicie strawiany przez Oliwkę, to nie powód do zmartwień, no chyba że pojawią się kolki.za to moja to 1 lub max 2 razy dziennie ...i to jesczze ja jej pomagam bo nie wiem czy sama ja zrobi
Nie chcę się tutaj wgłębiać, ale między innymi też boli tyłek - nic przyjemnego i trochę krępujący temat. Ale wczoraj kupiłam jeszcze jakieś czopki i dzisiaj już jest lepiej, szkoda że to tylko na czas leczenia bo zaraz po zakończeniu kuracji pewnie znowu wrócąna czym polegaja te hemoroidy .. ze cie tylek boli przy siedzeniu ??
ja odkad musialam zaczac brac wiecej zelaza to problem powrocilNie chcę się tutaj wgłębiać, ale między innymi też boli tyłek - nic przyjemnego i trochę krępujący temat. Ale wczoraj kupiłam jeszcze jakieś czopki i dzisiaj już jest lepiej, szkoda że to tylko na czas leczenia bo zaraz po zakończeniu kuracji pewnie znowu wrócą
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość