.. bylo pieknie i zdjecia sa piekne
- to czekamy na fotki !
moja mala ma juz 1 zabka ale byla jazda bez trzymanki
- super
to jest pusty pęcherzyk ciążowy..
- ojej...no dobrze,że pusty - czyli to nie dzidzius,gorzej gdyby byla dzidzia i nagle przestala sie rozwijac
śpi od 19.30 do 6 rano bez pobudki
- wow,paietam te czasy....ale tylko u Andrzejka i Zuzi mam takie wspomienia
Wkładacie do łóżeczka czy we wózkach?
- Szymek tylko przy piersi zasypia,jak zasnie ,to go odkladam do łozeczka. Wieczorem zasypia ok 20 i spi w łozeczku do 2-3-4 ( w zaleznosci o d nastroju) i potem do rana ze mna w lozku
..prawie do 6-7-m zycia
- hmmm,to moze i u nas idzie ku dobremu
Mam nadzieje,ze jak zeby mu wyjda,to bedzie lepiej. Wlasciwie,to juz byla taki moment,ze szedl spac o 20 i spal do 6 rano,wypil mleko i spal dalej,a potem odpal dostal
..i jak coś robic z takim rzepem???????????
- moj ma to samo,tyle,ze musi byc na rekach,a obiad robie i wisi w kuchni na bujawce
Dzis bylam u fryzjera,to go panie zabawialy,lezal w nosidle,aczal marudzic,babka go na rece wziela i wpadl w histerie
Dobrze,ze juz bylam obcieta,to fryzjerka zaproponowala,zebym go wziela na rece i suszenie i modelowanie bylo z Szymkiem na kolanach
niech ten ząb w końcu wyjdzie bo oszalejemy oboje
- ta przylaczam sie do zyczenia
, tylko Cezaremu nie wystarczy delikatne bujanie, tylko konkretnie muszę z nim jeździć.
- hehe,to ja mam taka kolezanke,ktora poznalam w szpitalu,bylam z nia na 2 turnusach rehabilitacyjnych,ona ma synka w wieku Zuzi ze splotem i jak Ksawciu byl malutki,to tez musiala go usypiac w wozku i w dodatku,miala taki specjalny stary wozek,ktory skrzypial i w nim najlepiej usypial
Dobrze,ze Zuzia przy cycu zasypiala i jak usnela,to spala jak zabita,bo przez to skrzypienie pol oddzialu nie spalo
My nie mamy smoczka i to utrudnia trochę życie chyba
- my tez nie,a wolalabym,zeby wzial tego smoczka ale pan hrabia woli cycka i jego tak traktuje,dzis go 3 razy probowalam na drzemke odlozyc,ale jak tylko wyciagnelam mu cycusia z buzi,to sie wybudzal ! Dopiero za 4 razem,jak juz twardo spal,dal sie odlozyc
do 5 lat będzie mi go nosił
- co Ty,moje dzieci szybko zapomnialy
Zu to wogole ewenement,bo wziela smoczka jak miala skonczone 6 m-cy,po operacji
A przed 2 urodzinami,juz byla bez