Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 09:01

KATELAJDKA zerknij na GG napisałm do ciebie -PILNE:)

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 10:26

Witajcie
U nas pogoda póki co jest ok. Słoneczko świeci ale jest dosyć chłodno i wiatr strasznie wieje :ico_zly: ale ja siedzę w biurze więc póki co wiać sobie może hihi
Ja jestem w super mega nastroju, bo wczoraj się dowiedziałam ze mój brat będzie miał Dzidziulka :ico_brawa_01: Ta radość jest dlatego taka ogromna bo starali się o dzieciątko prawie 5 lat i dopiero jak nakazałam im zmianę lekarza na mojego to coś ruszyło i po roku czasu jest efekt w postaci fasolki :-D
Normalnie sama się cieszę jakby to miał być mój bejbik :-D

W pracy atmosfera do bani aż mi się chodzić do niej nie chce :ico_zly:

Z mężem po ostatniej głośniejszej wymianie zdań jest sielanka :ico_oczko: tylko ciekawe na jak długo :ico_noniewiem:

Chwalimy się kolejnymi ząbkami :-) widać już dwie dolne dwójeczki :ico_brawa_01: nareszcie bo Wojtas normalnie niedozniesienia był ostatnimi czasy. Jakoś apetyt mu odebrało, tylko pije na okrągło :ico_szoking: ale to pewnie z powodu ząbków

Małgorzatko co się dzieje? Pamiętaj że masz nas! I wspieramy cię w każdym momencie!!

Mycie zębów Wojtuś po prostu uwielbia. Za każdym razem jak sie kąpie to od razu bierze szczoteczkę nakładam mu pastę i szoruje te kiełki i powiem Wam, że całkiem dobrze mu to idzie.
nocne jedzonko my już baaardzo dawno w nocy nie podjadamy :-) Wojtuś po prostu przesypia noc i budzi się dopiero koło 8-9 i wtedy zjada mleczko.

Awatar użytkownika
kelly
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

08 kwie 2008, 10:51

a u nas pogoda do kitu od wczoraj wieczora pada i jest zimno, wiec dzisiaj spaceru nie bedzie

Malgorzatka
napisz jak sie dzis czujesz. mam nadzieje ze o wiele lepiej niz wczoraj

Awatar użytkownika
Iwona77
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

08 kwie 2008, 11:17

U nas tez dzis pogoda sie pogorszyla i to o 180 stopni,chyba tez zostaniemy w domku.

Małgosczekamy na wiesci o twoim samopoczuciu ?????

pasta do zebów
jakich uzywacienamed ale nie bylo napisane od ilu jest lat, czy wszystkie one sa dozwolone od 1roku, elmex, itp

Awatar użytkownika
myszka_g
Jestem najmądrzejszy na forum!

08 kwie 2008, 11:46

Pochwale się troszkę moją księżniczką.

Taka mine robie jak cos mi nie pasuje.
Obrazek

Wio !!!
Obrazek

Pierwsze malowanie farbkami, ale mama miała sprzątania.
Obrazek

Wczorajsza kąpiel.
Obrazek

olala Dzisiaj glosowałam na Asie. Te zdjęcie bardzo mi się podoba.

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 11:48

hehe pasta do zebow my narazie nie uzywamy bo mamy zaledwie trzeciego zabka poczatek hi hi hi ale jak wyjdzie na dobre to zaczniemy szorowac.
IWONA na pastach jest podany przedzial wiekowy ale najwazniejsze dla takich maluszkow jest to zeby nie zawierały FLUORKU SODU to wazne jest zeby dokladnie czytac to na opakowaniach. Ja wiem ze dla tych malszkow kupowalam dla kacpra przez pierwsze chyba dwa latka w aptece ta pastę taką hmmmmm teraz nazwa mi uciekłą ale własnie w aptece bo ona nie miala tego fluorku sodu ,nie wiem moja stomatolog mnie uczuliła zebym na początku z tym fluorkiem nie myla ale to tez zalezy od tego mi sie wydaje w jakim regionie polski sie mieszka bo roznie w roznych regionach jest z ta zawaroscia luorku w wodzie itp. wiec popytajcie stomatologow swoich. ja moge wkleic czesc rozmow z jednego forum,tam mamy wlasnie o tym dyskutowaly.
Dobra jest pasta-NENEDENT W APTECE
KELLYto ja sie pisze jako pierwsza hi hi hi ;)

Awatar użytkownika
myszka_g

08 kwie 2008, 12:07

KELLY Co do pazurków to nigdy jeszcze nie robiłam. Najpierw pracowałam na kuchni, więc się nie opłacało bo bardzo szybko by sie niszczyły a później urodziła się Dominika. Na weselu miałam pomalowane swoje paznokcie na dole zamieszczam zdjęcie troszkę niewyraźne bo to z zeskanowanego zdjęcia. Musze się przyznać że kiedyś chciała bym spróbować.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dorota.M.
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

08 kwie 2008, 12:08

jestem załamana, nie wiem co mam zrobić, gdyby to był jakiś wyjazd to bym go przełożyła, gdyby to było jakieś spotkanie rodzinne to bym je opuściała, gdybym kasy nie miała to bym od mamy pożyczyła, ale ja nie mogę jechać do Antonina mam zjazd w szkole i dwa ważne zaliczenia :ico_placzek: jestem załamana... tak się cieszyłam, nawet pieniążki odłożyłam, Agatce codziennie opowiadałam o dzieciach jakie pozna....

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 kwie 2008, 12:12

no wlansie dziewczyny mialam napisac o DOROCIE ZE NIE DA RADY PRZYJECHAC a ona to zrobila tyle co;)
Dorcia,nie martw sie jeszcze sie spotkamy napewno w tej wiekszej grupie a poki co szkola wiesz no jak trzeba to trzeba ;)
OOOOOOO co ja widze za fajna bluzeczke u Agatki na zdjęciu? hi hi hi
MYSZKA_F normalnie jak patrze na zdjecie Dominisi w tych loczkach z tyłu to jakbym Amelcie widziala identyko tylko ze ja Amelce grzywki nie scielam tylko je zapuszam i podpinam caly czas na boczek ;)
wkleje chyba fotke nawet hi hi a zdjecia twojej gwiazdki cudne są :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
QUNICK sto lat.sto lat niech zyje zyje nam kto???? Zuzia ,wszystkiego naj,najlepszego dla Zuzanki z okazji skonczenia dzisiaj 5-lat:)-pamiętam bo za miesiąc kacpi skończy 5-latek . Wszystkiego dobego dla Zuzi,spełnienia marzeń no i OCZYWISCIE NAJWICEJ NA SWIECIE ZDROWECZKA ZUZKA :) zyczy ciocia Karolina z mezulkiem i dzieciaczkami
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2008, 12:23 przez karolas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
myszka_g

08 kwie 2008, 12:21

Dorota.M., Szkoda że się nie spotkamy :ico_placzek: , ale czo się odwlecze to nie uciecze :-D , może w przyszłym roku tez coś się uda zorganizować.

karolas, Nasze córeczki są naprawdę do siebie podobne ciekawe czy będzie to widać w realu. Grzywkę obcięłam bo ściągała spinki i włosy strasznie wchodziły jej do oczu. Bardzo dziękuje za komplementy w imieniu Dominiczki.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”