a powiedzcie mi czy trzymaja juz pionowo glowke samodzielnie??

Dopiero co czytalam ze sie wasze pociechy na swiat wybieraja a tu juz nowe wrzesniowki sa...

no naprawde fajowamiszka, Ale Nati ma słodką minke

zirca, ale pysio z tego twojego szkraba

no naprawde fajowamiszka, Ale Nati ma słodką minke
Oj,to juz bardzo niedlugo kochana,moja Natalka trzymala sztywno glowke jak miala 2 miesiacea powiedzcie mi czy trzymaja juz pionowo glowke samodzielnie?? ja sie nie moge doczekac kiedy bede mogla wziac Olika pod paszki
To prawda,strasznie szybkoDopiero co czytalam ze sie wasze pociechy na swiat wybieraja a tu juz nowe wrzesniowki sa... czas leci...
u mnie też tak jest niestety teściowa ma inny system robi nalot na nasjak moja mama chciala zostac u mnie na noc to dzwonila zebym zapytala meza, ja pytalam jego i dopiero jej mowilam
O,ja tez mam przetaktowna tesciowaA co do mojej tesciowej :
To i tak widze lepsza od mojej,bo moja ma Natalke gleboko w d******No dobra i pochwale ja bo poszla do sklepu a mowilam ze mialam ochote na czekolade i przyniosla ze sklepu biala :P specjalnie dla mnie... no i naprawde widac ze kocha Nine.. i synka :P ktory troche ja zlewa wiec cala milosc probuje przelac na nas ;(((
u mnie tez marudnie bylo,jak zwykle ostatniodzionek minoł leniwie Antek pokazuje już swój charakterek mały złosnik się robi i jak pieknie udaje ze płacze
Dziekuje kochanamiszka Natalie słodka ,poprostu do schrupania!
Ja Cie rozumiem,wiem,ze korci.Natalke po pierwszej kaszce tez bolal brzuszek,dlatego na razie tylko ryzykwiecie co dałam mojemu misiowi dzisiaj kaszki,i ku.... chyba za duzo bo budzi sie co chwila i placze chyba boli go brzuszek,dałam mu kropelki,ale nie pomogły,ja to jestem jednak głupia!!! miałam takie problemy z karmieniem córki,a teraz wygrałam,nie poddałam sie i karmie piersią to kombinuje zamiast poczekać do 6 miesiąca!!! juz powiedzialam sobie ze tylko cyc i koniec!!!!
Po prostu jestes przemeczona,jeszcze ta zima....Jeszcze troszke i bedzie lepiej zobaczyszu mnie chyba jakis kryzys,dziewczyny nie chce mi sie nic robić,prócz obowiązków przy małym,czuje ze zaniedbuje moją córcie,wiem to,ale jednak nie mam siły na nic,mam dość tych wszystkich obowiązków!!!
o matyldo ja myslalam ze to jeszcze przynajmije ze dwa miesiace. Choc jak go trzymam na rekach w pionie to musze przyznac ze z dnia na dzien widze postepy. glowke trzyma coraz dluzej w pionie... ale jeszcze sie waha... i moje dwie rece zajete jak go trzymam do odbiciamoja Natalka trzymala sztywno glowke jak miala 2 miesiace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość