madzia ja ci napisalam,ze nic nie przytylam,a tu sie dzis waze i schudlam
ponad 1 kg...troche sie zdenerwowalam,bo jadlam normalnie,do tego brzuch mi strasznie twardnial i sie stawial....poszlam dzis do szpitala,bylam caly dzien...porobili mi dokladne badania i na szczescie wszystko ok,rodzic nie bede
krew tez ok,nie wiem czemu schudlam...wszystko sprawdzili ....widocznie kazdy inaczej przechodzi ciaze ....usg jesli zrobia to dopiero w 36 tyg,bo do tego czasu dziecko ma czas na odwrocenie ....a jak w polsce mowia? tak samo? Oliverek skopal mi dzis prawe zebro i to strasznie hihi
frydza gratuluje zakupu
bardzo ladne ;)
basiu witaj spowrotem,fajnie,ze spedzasz milo czas...a co do sexu to u mnie podobnie,a poza tym tak zestresowalam T ,ze on nawet nie chce za bardzo....nie umialam sie skupic,ciagle pytalam czy nie zgniotl napewno brzucha itp...i on teraz sie boji
ostatnio nawet zapytalam,co sie dzieje,ze juz nie chce ,bo wczesniej tak nigdy nie bylo,a on mi powiedzial,ze dla niego to za duzy stres...
kurde zal mi go teraz,bo nie chcialam zeby sie tak stalo...ja nie mam za bardzo ochoty,ale nie jestem tez taka anty...on mowi,zebym sie nie martwila,bo i tak jest bardzo zmeczony,ale wiem,ze to nieprawda,w koncu to facet....