Janiolek Mysle ze na pewno otowrza tam jakies przedszkole a jak nie państwowe to prywatne. Ja nie mówie,że w każdym tak jest, opisałam tylko przypadek tego jednego, podejżewam że jest mniej wiecej tyle dobrych co złych, rpoblem tylko w tym żeby znaleźć to dobre. Przykladowo wczesniej szwagerka pracowała w waldorwskim na krowodrzy i choć nie było idealne to o niebo lepsze, jedyny szkopul,że w budynku jest mega grzyb a dyrektorka wciska rodzicom że było sprawdzane i jest nie groxny a w to to ja akurat nie wierze bo każdy grzyb szkodzi na płucka. Ja sobie szukałam przedszkoli na zumi.
Anita Wczoraj oglądałam troche ringu ale szczerze ja tez jestem mega cykor i jak byłam na tymw kinie to małoz awału nie dostałam, generalnie nie przepadam za horrorami, thiller jeszcze tak
ale zawsze z kimś komu mogę posciskać reke w kinie.
Ciesze się, że twoje zycie towarzyskie kwitnie, może tego własnie było wam potrzeba, teraz jak mąż zatęskni to się będzie starał bardziej, a i widze że ty lepiej zorganizowana teraz jesteś.
Kasia Ty to masz rzeczywiście meeeeega przerwe w alkoholu, ale gdzieś za rok sobie odbijesz
Ale wesele jak się nic nie może pić bywa meczące zwłaszcza w ciąży, mimo to życzę wsopaniałej zabawy.
A zabawek to ja tez nie mam gdzie chowac, kupiłam pudła takie z ikei i juz wszystkie zapełnione
a nowych nawet nie mam gdzie postawić, takie małe mam mieszkanie.
Tosia własnie dorwała sie do wentylatoe, na szczescie nie jest właczony do kontaktu.
Ja mam dziś sporo rzeczy do załatwienia i oczywiscie wszystko z dzieckiem bo nie mam jej z kim zostawić, najbardziej meczace jest to,że nie wszedzie da się z wózkiem wjechać a jak ją dzwigam to po jakims czasie mi ręce odpadają. Przynaj nie jest tak gorąco jak wczoraj.
A Tosia nauczyła się krzyczeć jak jej się coś nie podoba, staram się ja wtedy ignorowac żeby się nauczyła,że mnie to nie rusza, mam nadzieje,że pomoże.