kminek, Patryk jak ma taki okres przyspieszonego wzrostu to wcina tak okolo tygodnia.
Magdzinka, widze ze twoj maz tez ma fiola na punkcie fotografii a moze to jego zawod? Bo moj to znow na rajdy samochodowe lubi jezdzic,w zeszlym roku, na poczatku ciazy bylismy na takim pod Krakowem,musielismy szybko sie przemieszczac i szukac jakis dziur bo tam sie rozgrywaja najczesciej takie jazdy,no i tak prawie caly dzien,troche sie pogapilismy w deszczu i błocie a potem gonitwa za kierowcami hihi
hekkateja niczym jeszcze nie smaruje Patryka,w ogole to jak jest osloniety przed sloncem to tez trzeba?
sesila, ja ucze podobnie jak hekkate, j.angielskiego, widze ze sami humanisci na razie hihi
Ale ja jeszcze nie wiem czy wroce do pracy jako nauczyciel, mysle nad tłumaczeniem w domu.
Małgorzatka, ciekawe czy Bluszczyk odpowie, bedziemy czekac
Mam nadzieje ze zdjecia da sie uratowac, ja niedawno myslalam ze moj maż stracil o maly włos wszystkie zdjecia Patryka, od tego czasu mamy je nie tylko w kompie ale tez na karcie w aparacie, normalnie chyba bym sie rozplakala.No ale niestty czasem technika zawodzi. Ja to w ogole mam tyle rzeczy tylko w kompie, zawsze sobie mowie ze musze na plyty pozgrywac co wazniejsze a potem zapominam ale jakby co sie stalo to nie wiem co bym zrobila bo tam tyle waznych rzeczy.
[ Dodano: 2007-06-24, 13:05 ]sesila,
myszka_f, szkoda ze nie pisalyscie ale teraz nadal tu jestesmy i to juz z dzidziami wiec jak bedziecie duzo pisac to wkrotce tez bedziecie mialy co wspominac,jak np wasze dzidzi byly malutkie i jak sie niepotrzebnie zamarwialyscie,za kilka m-cy bedziemy sie smiac z innych rzeczy.
[ Dodano: 2007-06-24, 13:11 ]karolas, zapomnialam dodac icos odnosnie twojej postawy, bo z ciebie taka prawdziwa Matka Polka hihi Ale mi zaimponowalas ta wyprawa z dwojka dzieci i jeszcze rowerek, no i nie chcesz by ktos cie odwozil,kurcze no nie wiem czy z dwojka bym sobie poradzila,chyba ze to z czasem przychodzi bo z wiekiem to na pewno nie,bo ty młodziutka a ja troche juz mnie młoda hihi Co prawda do lekarza chodze sama i nawet na poczatku jakies sprawy zalatwialam z Patrykiem ale teraz jak on nieraz sie budzi i zaczyna sie wydzierac to jak gdzies dlaeko sie nie wybieram sama,taka panikara ze mnie hehe no i samochodem tez nie pogardze, taki ze mnie leniuszek ze do okulisty 2 przystanki dalej bralam taxi bo balam sie ze po badaniu i kropelkach maly sie rozzlosci i bedzie plakala w nieboglosy cala droge hihi
Pdziwiam naprawde podziwiam