Iwona77, ja mam niekaper, najpierw mieliśmy taki treningowy i strasznie z niego lało a jak poszłam do sklepu to babka dała mi tylko nakładke (ustnik) i już jest niekapek, jak dobrze dokree to z niego nie cieknie na zewnątrz. A z rurką to nie próbowalam ale nie wiem czy bartek by zajarzył o co chodzi??
karolas odpisałam Ci juz!!!
Dorota ale mnie zmartwiłaś ze Was nie bedzie!!!
Tak bardzo chciałam Cie poznać!!!
kelly dzięki kobieto za glosik i ewentualnie prosimy o więcej
JA nie wiem co do paznokci, co prawda 3 tygodnie od Antonina mamy wesele szwagra ale nie wiem jak z kasą.. Bo my na 3 noce zostajemy... Może być już krucho!! Ale bedę podziwiac inne laseczki z manikiurem!!
hekkate €smiałam się jak napisalaś ze Daniel ma radochę jak myjesz sobie zęby!! Bartek skolei patrzy skupionym wzrokiem ajkby to byłą najpoważniejsza rzecz na świecie!! Ale te nasze dzieciaki sa boskie!!
Gratuluję 10 ząbków!!! Bartuś ma 12 i zaczyna mu się uwidaczniać górna trójka, ależ jest marudny, masakra!!!
JAk mąż przyjdzie z pracy to chyba wtedy zadzwonie bo skorzystam z jego telefony, a co!!!
[ Dodano: 2008-04-08, 14:52 ] qunick Najlepsze życzenia dla Zuzanki!!!!! Sto lat!!!!!
karolas -domek 3os. -24-25 maj -75zł
kelly -domek 2 os. -24-25 maj -60zł
qunick -domek 2os. -24-25 maj -60zł
katelajdka -domek 2os.-22-25maj -180zł
aga0406 -domek 3os. -24-25maj -75zł
iwona77 -domek 2os -24-25 maj -60zł
lulu81 - domek 2os. -24-25 maj -60zł
ania0807-domek 2 os.-24-25 maj-60 zł
myszka_f-domek 2os.-23- 25 maj-120 zł
Dziewczyny czy ktoś jeszcze???? Skopiowałam liste Agi i nie wiem czy ktoś jeszcze był??
[ Dodano: 2008-04-08, 14:57 ]lulu jest jeszcze domek 4 osobowy w którym są dwa oddzielne pokoje, tam jest i kuchnia i łazienka i cały ten domek kosztuje 90 zł. Moze jakbyś była sama z Filka to wolałąbys byc w takim domku z kimś?? Albo któraś z Was chce taki domek na spółke z drugą rodzinką ??? Wtedy wychodzi po 45 zł za noc.
Ja mogłabym nawet być w takim domku ale my przyjeżdamy na iwęcej nocy i na poczatku musielibysmy płacić całość 90 zł za poierwsze dwie noce.