Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

22 sty 2009, 15:12

Zuza_00, pewnie ze tak, nie ma co martwić się na zapas jak nic nie ma ;)

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sty 2009, 15:40

Witam dzis juz czwartek wiec jzu prawei koniec tygodnia, strasznie szybciutko mi jakos ten tydzien leci :-) ja własnie koncze łazaneczki z kisoznej kapustki robic, mniam, mniam jakos starsznie mnie do kiszonych rzeczy ciagnie :-D szczególenie do kapustki :-D

Co do cieplejszych rzeczy to ja pwiem szczerze ze mi sie wogóle nie przydały i urodziłam 22 czerwca bo nawet jak było chłodniej to maluszka zawiłajam w rozek i tak szłam na spacerki :-) ale dla swietego spokoju mozna sobie cos ciepleszego kupic, ale polarowe to chyba jednak za ciepłe bo jednak lekarze teraz cały czas trabia ze lepiej zeby dzieko zmarzło niz sie przegrzało i nieraz musze z moja mama boje toczyc bo ona to by wnusia w 10 sweterku ubrała jak tylko temperatura poniezej 0 spada, ale takie sa juz te babcie :-D Tesciowa mi go osattnio ubrała w dwie pary rajtuz, spodnie dresowe, body z długim rekawem i dwa swetereki a na to zimowy kombinezon :ico_olaboga: a póżniej mi mowiła ze w tym kombinezonie to jakos tak trudno mu sie chodzi :-D

Co do lekarza to ja chodze prywatnie i za kazdym razem mam robione usg i powiem wam ze to super sprawa bo przynajmniej jestem spokojna ze z maluszkiem wszytsko wporzadeczku a jak sobie ttak popatrze jak w brzuszku fika to odrazu sie cieplej na serduszku robi :-D

Awatar użytkownika
Kajunia25
4000 - letni staruszek

22 sty 2009, 15:48

Hejka popołudniem :ico_haha_02:
Nawet załapałyśmy z Milką troszkę słoneczka na dworze :ico_haha_02:

Beata_Tychy, gratuluję czwartego okienka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ULA_TOMEK, ja też mam ogromnego smaka na kwaśne i kapustkę, wczoraj zjadłam pół dużego słoika bigosu, a na kolację śledzie :-D
I ciągle podjadam Creme Bonjour - z ogórkiem (taki kwaskowaty) i kwaśną herbatę z cytrunką piję ajajaj :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Polarki dla dzidzi, ja mam po Milence takie grube pajacyki na guziczki coś ala bluza ale od razu ze stopkami - łatwo się zakłada i pod to można kaftanik ze śpioszkami ubrać :ico_haha_02:
Kocyki, miałam tak ze 3 nowe jeszcze zanim Milenka się urodziła, dwa cieniutkie, jeden grubszy, i do tego ze dwa rożki, bo takie maleństwo raz że może na tym rożku spać, dwa, że łatwiej go po domku w tym nosić np. jak jest chłodniej :ico_oczko:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sty 2009, 16:23

hej
Beata gratuluję 4 okienka :ico_brawa_01:
Ula no rzeczywiście jak na -40 ubrany :-D
malutkaniunia nos zawsze ze sobą buteleczkę wody mineralnej niegazowanej,i jak Ci się słabo zrobi to pij
u nas leje deszcz ze sniegiem,a Hania nie chciała mi spać w domu więc wsadziłam ją do wózka i usneła na deszczu :-D a teraz już w łóżeczku lula
ja robiłam dziś jarzynową zupe i racuchy z jabłkami,nie wyszły mi trochę ale i tak Hania zjadła 3 a wcześniej słoiczek hippa z rybą :-D fajna mieszanka
mnie na zmiane kwaśne rano ,wieczorem słodkie :-D
a gdzie Katka??i reszta?

[ Dodano: 2009-01-22, 15:27 ]
rożek tez miałam dla Hani,moja mamusia mi uszyła.kołderka taka nie za gruba przeszyta i dwie powłoczki z tasiemkami
pamiętajcie żeby nie były sztywne

Zuza_00
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 sty 2009, 17:54

Dziewczyny zbieram sie na wizyte :-) .Odezwe sie po.

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2009, 19:22

Zuza_00, odnosnie kocykow to ja mam ten ktory wam pokazywalam jeszcze jeden taki grubiutki wielofunkcyjny ktory mozna pospinac i zrobic z niego spiworek albo zawinac dziecko i zawiazac tasiemki i jest jako rozek rozki to mam az dwa i chyba ze 4 takie inne kocyki (jak nie wiecej) z tym ze to wszystko mam po mlodszej siostrze tylko 1 nowy i nie bede raczej dokupowac bo i po co jak ich tyle mam jutro bede miala wiecej czasu to wam pokaze ten kocyk wielofunkcyjny

ja juz mam za soba wszystkie egzaminy :ico_brawa_01: zdalam na 5 :ico_brawa_01: wiec tak jak obiecalam stawiam duze ciacho
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-22, 19:23 ]
nos zawsze ze sobą buteleczkę wody mineralnej niegazowanej,i jak Ci się słabo zrobi to pij
ja sie nawet nie spodziewalam ze tak bedzie :ico_olaboga: ale teraz tak zrobie i bede miala ja przy sobie a nawet cos do jedzenie

Zuza_00

22 sty 2009, 21:00

Ja juz po wizycie.Pan doktor zbadal mnie przez pochwe i stwierdził ze wszystko oki i nie widzi potrzeby robienia usg,a szkoda bo myslalam ze zrobi.Nastepna wizyta za miesiac ale 3 lutego musze isc po L4.Wyniki mam dobre.Wiec musze poczekac ,na nastepnej wizycie bedzie 20 tydzien to bede miala usg moze wtedy sie dowiemy. :-) Troszke czuje niedosyt ale najwazniejsze ze wszystko oki.Zmykam cos zjesc i do łozia. :-) malutkaniunia gratulacje za zdany egzamin :ico_brawa_01:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2009, 21:11

Zuza_00, super ze wszystko ok tylko szkoda ze nie zrobili ci usg
ahas przeczytajcie to bardzo fajny artykul http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_ciaz ... 847,0.html

Zuza_00

22 sty 2009, 21:43

malutkaniunia no szkoda,ale maz powiedzial ze nie mam sie smucic bo najwazniejsze ze wszystko jest oki i zebym nie była madrzejsza od lekarza,ze jakby cos nie było nie tak to by mi zrobił.Moze ma racje :-).Ide spac,obejrze jeszcze sobie dr House i moze zasne.Kolorowej wszystkim :-)

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 09:56

Dzień Dobry Śpiochy stawiam :ico_kawa:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”