anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

Re: koteczek w domu

16 lip 2013, 10:38

mi sie wydaje ze on wcale nie spi tylko drzemie :ico_haha_01: :ico_haha_01: jak przechodzi sie obok nawet pokoju gdzie spi to jednym okiem luka :ico_haha_01: :ico_haha_01: kotka to trzeba niekiedy potrzasnac aby wstala :ico_haha_01: :ico_haha_01:

NICOLA_1985

16 lip 2013, 11:22

No to u mnie tak Rita drzemie , a Zarunia śpi fajnie i ja sobie mogę ją nawet głaskać jak śpi,. Nie zwraca na mnie uwagi... gorzej jak dzieci do niej podlecą.. naburczy na nich i szuka innej miejscówy... :ico_oczko:

anetka607

16 lip 2013, 11:37

u nas myslalam ze Denis ma wszystkich gdzies bo nikt mu nie przeszkadzal ale.......... teraz byl siostrzeniec i jak tylko wchodzil do nas to kot chowal sie pod kominkiem i wylazil dopiero jak mały wyszedl :ico_haha_01: :ico_haha_01: a Mela nie da sie nosic nikomu tylko mnie wiec problemu nie ma, ona taka panikara ze sie wbija innym pazurami i tym sposobem ma spokoj, a jak ktos upierdliwy to za tv sie chowa :ico_haha_01: :ico_haha_01:

anetka607

16 lip 2013, 11:38

a i kotka lubi i nie boi sie psa a Denis lazi obok psa ale wystarczy ze pies sie ruszy ten zaraz syczy, fajne mam w domu zdj jak pies podgryza kotke w szyje :ico_haha_01: :ico_haha_01:

NICOLA_1985

16 lip 2013, 12:02

No to Rita jest wlasnie taka histeryczka i wbija pazury i zwiewa :ico_oczko: ale nigdy nikogo nie ugryzla.. jak tesciowa byla u nas z psem pinczerem miniaturowym szczeniakiem to Rita na niego syczala i probowala go uczyc dobrych manier bo bezczelny wyzeral jej z miski jak.ona jadla i sie rozpychal... nie robil se nic z tego ze ona syczy na niego... a Zara mega zainteresowana nim,.. sprawdzala "co to takiego" :ico_oczko: predzej.po niej bym sie spodziewala ze bedzie warczec na niego.. a tu taka niespodzianka.. ona by sie nadawala zeby mieszkac z psem.. :ico_oczko:
Zara daje robic ze soba wszystko.. mi.. :ico_oczko: dzieci niestety toleruje ale do czasu hehe :ico_haha_01: jak sie wkurzy to łapą ich bije albo probuje dziabnąć :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

16 lip 2013, 13:27

To każdy już jutro idzie w swoją stronę? po za jedną kotką?
tak idzie kotka ciemna i kocurek
szara zostaje z nami :-)
Ania a co z dorosłą kotką, jest u Was jeszcze??
tak jeszcze jest
no wlasnie Ania kiedy kotka zmienia domek?
w połowie sierpnia,więc jeszcze nas pomęczy :ico_oczko:
u mnie Denis zranil sobie lapke, tzn przy paznokciu
biedaczek :ico_sorki:

NICOLA_1985

16 lip 2013, 13:42

Najwazniejsze ze są na nia chetni mimo ze znaja jej charakterek i wiedza czego sie mozna po niej spodziewac :ico_sorki: mam nadzieje ze to juz bedzie dla niej.ostatnia zmiana domku bo wiadomo dla kota to jest stres.. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

16 lip 2013, 14:31

Najwazniejsze ze są na nia chetni mimo ze znaja jej charakterek i wiedza czego sie mozna po niej spodziewac :ico_sorki: mam nadzieje ze to juz bedzie dla niej.ostatnia zmiana domku bo wiadomo dla kota to jest stres.. :ico_sorki:
znają,widzieli ją nie nie raz więc wiedzą jaka jest i mam zapewnienie słowne,że już nigdzie jej nie oddadzą i wysterylizują :ico_sorki:

NICOLA_1985

16 lip 2013, 14:56

No to rewelacja! :-D

Honorka80
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 sie 2013, 16:44

Koty to cudowne stworzenia. Sama mam od kilku miesięcy cudownego kotka. Wcześniej zawsze wolałam psa, ale ten kot sam się pojawił i już nie chciał odejść i tak już został :)

Wróć do „Nasze hobby”