na facebooku dalam zdjacia ze chrztu
Super zdjęcia i pamiątka, u nas na chrzcie to chyba z 5 zdjęć było i a i tak ksiądz krzywo na to patrzył
Jak tak patrzę na Oliwkę to ten mój łobuz straszny wielkolud się wydaje. Wogóle, żeby on na leżąco na rękach był to mogę zapomnieć
Śliczna jednym słowem jest. Mama zresztą też
No i gratki za ząbki
my od jutra zaczynamy. miarka się przebrała, Piotrek sam siada i zaczyna robić się niebezpiecznie we wózku.
Jak tam idzie??? U nas coraz lepiej i teraz wiem, dlaczego Cezary tak mało spał w dzień, poprostu było mu niewygodnie. Teraz ustaliłam mu dwie drzemki w ciągu dnia o stałych porach, kładę go o 11 i o 16, wczoraj spał 2 x 1,5 h i dzień super mu minął. ładnie się bawi, nie marudzi. Dzisiaj spał 2,5 h rano i teraz znowu ma drzemkę. Zauważyłam, że nawet jeżeli nie widzę oznak zmęczenia a wkładam go do łóżeczka to zaraz trze oczka. Jeszcze popłakuje przed zaśnięciem, ale już niewiele.
Natomiast pojawił się inny problem, nadal ma strasznie rzadkie kupy. Dzisiaj już miał 3. Nie wiem, czy to na zęby czy coś innego. Wogóle podejrzewam, że on w dodatku, że na białko mleka krowiego uczulony to chyba na jajka też. Muszę się wygrać z nim do jakiegoś porządnego pediatry i obgadać sprawę bo nie podobają mi się te jego poliki i czasami wysypka na buzi, teraz to rozwolnienie.
ryba tak bardzo mi dzieciaczków które ciężko przechodzą ząbkowanie. Na zimówka
Gabi bardzo zachwalała Camilię (czy jakoś tak), może to mu pomoże.
asiab dla Uleńki za pierwszego ząbka. A chodzikiem się nie przejmuj - wiele dzieci z niego korzysta. I tak podziwią Twoją mamę, że zdecydowała się na opiekę nad małą. A jak mąż, znalazł nową pracę?