U naspogoda brzydka

Dona, ja już waże 77 kila a przed ciążą ważyłam 58

basia24, za Twój 7 miesiac

każde dziecie ma pewnie takie gorsze dniMagdalena_82 mój synek za moment kończy 3latka,czasami nie wyrabiam bo jakiś płaczliwy ostatnio i mam ochotę go ubić
u mnie tez to nie mozliwe hahaMarzę o tym żeby mi dzisiaj Antoś zasnął w dzień...ale to jest IMPOSSIBLE!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dostalam w nocy takiej piekacej zgagi ze az mi niedobrze bylo, popilam woda i przeszlo.a co do jedzenia to ja mam mega zgage po slodyczach , nawet herbaty juz nie slodze
no to ogromniaste gratulacje, że im sie udało !!!po miesiacu na tych tabletkach nie pala juz pol roku
świetniewogole wczoraj mialam ubaw na szkole rodz. bo 4 Sylwia, zadna nie wie co ma bo dzieci nie chca pokazac i wszystkie mamy konflikt syrologiczny
ja w lipcu będę miała taką wizytę w szpitalu i będziemy rozmawiać na temat porodu bo ja miałam jedna cesarkę.w ogole musze jutro porozmawiac z moim lekarzem na temat mojego porodu.
hehe może nie stres ale jaka niecierpliwość co?to dopiero stres, ja bym chyba osiwiala, nie wiem jak kobiety kiedys to znosily, a z 2 strony jaka niespodzianka
ja natomiast wieczorkiem robilam takie ślimaczki drożdzowe z marmoladą i ze 2 sztuki zjadłam, a potem zgaga jak stąd do zakopanegoja dostalam w nocy takiej piekacej zgagi ze az mi niedobrze bylo, popilam woda i przeszlo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość