Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

04 wrz 2009, 09:04

M0rD3CzKa, hej ;) No to faj z dzieciaczkami ci nie nudno wiem coś o buntowaniu się mój mały szkolniak też pokazuje czasami pazurki :ico_olaboga:

cyn.inspiration, a twój nie pracuje nigdzie? a nie dostajesz nic z opieki?

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

04 wrz 2009, 10:31

cyn.inspiration, ale nie jesteście po slubie to nie dostajesz nic jako matka somotnie wychowująca?

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2009, 15:48

Izunia wyslalam ci linka :-)
cyn ja wiem ze ty nie mozesz pobierac na samotna matke jesli dziecko jest przez ojca uznane
a ja mam prace :-) dodatkowa-jako przedstawiciel firmy zajmujacej sie bankami,ubezpieczeniami,inwestycjami. min maja fajna oferte dla rodzicow :-D

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

04 wrz 2009, 15:54

dorotaczekolada, bardzo ci dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki: no i gratulacje moja droga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2009, 17:12

kulka mozesz wyslac tym co nie pisza pw i jak ci za np 2 dni nie odp to je wyrzuc
dorotaczekolada, bardzo ci dziękuję no i gratulacje moja droga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma za co :ico_wstydzioch:
eghhh tutaj zyje się cieżko ale wyjechac w ciemno gdzieś wysiąść z samolotu i co dalej tez nie takie proste... z dzieckiem na ulicy mieszkac nie bede.
no ja tez tak mam. niby mam kuzynke w anglii ale wiadomo jak to jest. gdyby nie dziecko to moze bym pojechala ale tak...

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

04 wrz 2009, 18:31

Mordeczka jak to sama jestes ?? przeciez miałas juz kogos i nawet powaznie chyba było oc ?
ano miałam ale nie mam... faceci to świnie i koniec...wole już być sama ... przynajmiej dopóki dzieciaki nie podrosną... chyba :ico_noniewiem: ...No dobra nie chciałabym być sama ale mieć byle co zamiast faceta też nie chcę :-D

[ Dodano: 2009-09-04, 18:34 ]
eghhh tutaj zyje się cieżko ale wyjechac w ciemno gdzieś wysiąść z samolotu i co dalej tez nie takie proste... z dzieckiem na ulicy mieszkac nie bede.
no jak w ciemno to nie ma co jechać...tymbardziej że rynek pracy w anglii już nie jest taki fajny jaki był kiedyś...
dodatkowa-jako przedstawiciel firmy zajmujacej sie bankami,ubezpieczeniami,inwestycjami. min maja fajna oferte dla rodzicow
świetnie :ico_brawa_01:
a kiedy ślub tego nie wie nikt, moze jak znajdziemy sponsora na to wszystko czyli na swiętego nigdy straszne to jest, ale naprawde nie mamy na to kasy na taki prawdziwy ślub w moim mniemaniu oczywisćie :) kościelny. Bo by moja babka zawału dostala gsybym miala cywilny i nie planowala kościelnego. Zjedli by nas... chociaz zamiast marudzić mogli by zasponsorować . Ale ja w coda nie wierze...
nie myśl tak bo naprawdę nigdy nie weźmiecie ślubu.... a może pogadajcie z najbliższą rodzinką i naprawdę zamiast prezentów np. niech dadzą po parę groszy na ślub i małe przyjęcie w domu :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 wrz 2009, 14:30

No dobra nie chciałabym być sama ale mieć byle co zamiast faceta też nie chcę
święte słowa :ico_oczko:
po chrzcie małej zaczniemy coś robić moze jakos pojdzie :)
to powodzenia :-) my sie zastanawiamy...ale to raczej pewnie dopiero jak druga dzidzia do chrztu pojdzie to moze za jednym zamachem i my sie "wyswiecimy"
:ico_oczko:
no i jak schudne bo dalej wyglądam jak bomba
a ja szczerze mowiac poki co lubie swoja wielka sylwetke. jakos mam wrazenie ze wygladam bardziej kobieco. biuscik wiekszy :ico_oczko: no i brzuszek tez nie wyglada tak zle. czuje sie teraz lepiej niz jako wieszak na ubrania... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
lulu81

13 wrz 2009, 17:59

Witajcie dziewuszki. Nawet nie wiem co u Was slychac, widze ze u Dorotki brzuszek sie powieksza,
a Jessica juz ma 5 miesiecy , no to mnie dlugo nie bylo :ico_haha_01:
moze uda sie doczytac co u Was slychac kochane.
Co u nas nowego, a chyba nic szczegolnego. Fillipek rosnie, zdrowy. Teraz jade na Ukraine pod koniec miesiaca, jak wroce to malego do przedszkola a sama do pracy

Awatar użytkownika
lulu81

16 wrz 2009, 00:03

cyn.inspiration, no dawno, nie miałam netu, teraz też mam lichy na karte , ale chociaż tyle

A my zachorowaliśmy :( mały ma katar, a ja jeszcze i kaszel i bol w klatce :ico_olaboga:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 11:58

codziennie masa pracy a skad brac siły...
oj skad ja to znam... ja teraz wszedzie musze Mateusza ciagac a on bywa marudny. no i znim to zawsze wszystko dluzej trwa bo on chce "pomagac" :ico_noniewiem: a jak jeszcze dojdzie druga dzidzia to wogole masakra bedzie :ico_olaboga: maz bedzie mi musial zakupy na caly tydzien robic zebym nie musiala nigdzie lazic...

Wróć do „Kącik dla rodziców”