Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

13 paź 2007, 15:04

noo to teraz ja wróciłam z placu boju :-D ......po objedzie !!!!

i wkoncu wymarzona :ico_kawusia: od rana.ale jeszcze musze wdepnąć do mamy poodkurzac :ico_noniewiem: niewiem jak to zrobie bo chłopaków nie ma ,a Mela zaraz bedzie chciała spać ,cos ona nie ma dzis apetetu .....bawi sie ala zabawkami typu :ico_haha_01: miska , łopatka drewniana do mieszania no i pokrywki od słoików orkiestra ,że az trza :ico_olaboga: :gitara: :064: :580:

puki co narazie spije kawke

qrde szkoda mi waszych dzieciaczków :ico_placzek: jak one choruja i musza cierpieć podziwiam was za cierpliwość

:569: :569: :569: ZŁEEE WIRUSY UCIEKAĆ OD MAJECZKI AKYSZZZZZZZZZZZZZZZZZZ......................

:-D na MICHASIA podziałały» dobre fluidki moze teraz sie uda

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 paź 2007, 17:15

My też po obiadku,posprzątane i czekamy na wizytacje teściów!! Bylismy na spacerku to w słoneczku super,ale w cieniu buuuu zimno jak byk :ico_olaboga:
A na naszym forum jak co tydzień o tej samej porze pustki, ale bawcie się dobrze :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

13 paź 2007, 17:17

to ja sie melduje po 2 h i znowu jestem pierwsza :-D zadnego posta od tamtej pory ... no cuz weekendy nalezą sie rodzince ...wogle jak wejde na TT w sobote lub niedziele tu pusto wszedzie zaledwie parenascie postów na kazdym z topików :-) hmmm.... moja Mele coś bierze kicha chyba katar idzie miała dzis wilgotny nosek no i dalej nic nie chce jesc rano gdy wstała wypiła tylko kasze przed 9 potem około 13 troche zupy wcisnełam jej , no i pózniej zjadła w ramach deseru Bakusia..... i na nic potem rózne podchody z jedzeniem i teraz wstała wiec spróbuje moze cos zje ,w zasadzie nie marudzi wszystko OK ale chce jesc kupke robiła :-/ :631: :707: widze idzie góra zęby

[ Dodano: 2007-10-13, 17:18 ]
GOSIa MNIE WYPRZEDZIŁA :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
nana

13 paź 2007, 17:28

:rofl: :rofl: beti no żeby czasami nic jej nie brało, plu,plujak nie to zwiększ jej ilośćwitaminek i daj jej wapno! Tak wiesz profilaktycznie, no niestety taki nadszedł głupawy okres(jesień) więc nie ma co się dziwićTYLKO DLACZEGO NASZE DZIECIASZKI :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-13, 17:30 ]
A co do zębów-AMI mogłaby oddac troszke Michowi :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 07:56

witajcie ale od wczoraj pustki tu panuja
Nocka spokojna ale za to Jula od wczoraj woła tata tata a mój M chodzi dumny jak paw ze zamiast mama pierwsze woła tataa jak to teśiowa usłyszała to kazała mi sie pilnować bo mówi ze jest powiesdzenie jak dziecko mówi pierwsze tata to przywoła brata :ico_haha_01: -pierwszy raz cos takiego słysze

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

14 paź 2007, 09:25

witam

nocka koszmarna ilosc pobudek mi nieznana :ico_zly: od 1 do 5 wogóle nie spała wierciła sie az wkoncu wziełam ja o 3 do siebie bo to było niedowytrzymania juz :ico_olaboga: te ciagłe wstawanie ledwo sie połozyłam i znowu i znowu, u mnie w łózku tez sie walała z boku na bok ciagneła za włosy , zjadła butle kaszy ,wypiła cała butelke herbatki ,smoczek non stop , lulanie ehhhh........ i tylko smoka gryzła wkoncu posmarowałam jej dziasła zelem przez chwile było cicho ,ale nie usneła dopiero o 5 wiec spałam 2 godziny bo o 7 juz :569: :569: :569: z wozu było

gozdzik ty sie nie przejmuj zabobonami ja w to nie wierze u mnie sie nie sprawdzają, moja Amelka tez wołała -tata - no i przestała :ico_szoking: teraz innych słow używa np. ADAAA KAKA wiec ty sie tym nie frasuj bedzie dobrze ,a brat w swoim czasie :-D

oczywiscie wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za tatusia

ooooo :ico_szoking: ciotka Gośka juz cos skrobie :-D

ide nakarmic biedactwo i połozyc spac

nooo i zasneła bez jedzenia ,a juz jej robiłam :-D chwilke posiedze sobie wypije herbatke potem pójde objadek przyszykowac nooo i do kolezanki jak Amelka wstanie na ploteczki bo juz kilka miesiecy sie umawiamy i ciągle nie ma kiedy .posiedze z godzinke no i do domku objadek wstawic :-D

Awatar użytkownika
nana

14 paź 2007, 10:24

Dzieńdoberek!
U mnie nocka oki,tylko że od przedwczoraj Michu budzi mi sie o 4 na cyca nigdy tak nierobił, fakt pózniej budzi się o 8 :-D Ja weszłam tu wczoraj wieczorkiem,nie dośc żwe niemogłam nas znalezć bo spadlismy na drugą stronę, to jeszcze jak napisałam pare słów to mi tekst wcięło przy wysyłaniu...A my w czoraj mieliśmy wizytacje tak się rozgadaliśmy bo dawno sie niewidzieliśmy,że zostali na kolacji :-D
gozdzik, ty się nieprzejmuj, no może w przyszłości będzie braciszek- no napewno planujecie rodzeństwo dla Juli! Micho tez pierwsze powiedział tata i mój mąż był tez taki dumnny jak paw,ale za to Maksiu powiedział jako pierwsze mama i powinnam mieć dziewczynkę co nie,a mam chłopaka! Więc z tym to jest róznie :-D
Beti ale miałaś nockę,coś nam wariuja w nocy te marcowe dzieciaszki :ico_olaboga: ale chyba rzeczywiście idą zębole :ico_placzek: mogłas wcześniej jej posmarowac te dziasełka. A jak idą górne, to to więcej boli, bo to jednak oczne, więc współczucia ale każde z nas to czeka.Ale masz fajnie na ploteczki :ico_brawa_01: Ja tu jeszcze nikogo nieznam :ico_placzek: ale tak to jest jak mieszka sie dopiero od 2,5 miesiąca!!!
Oki ide robić śniadanko,bo my dziś pózno wstaliśmy (choć raz), ale za to wszystko opóznione,masakra. Teraz motorek w dupcie i heja...do roboty :ico_nerwusek:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 11:16

Becik kurcze ale miałaś fatalną nocke ale co zrobić trzeba to jakos przetrwać :ico_pocieszyciel: nas też pewnie to czeka
Julka właśnie zasneła powiem wam po cichaczu że chciałabym mieć synka hihi no albo dziewczynke byleby wszystko było dobrze a jeszcze tak niedawno mówiłam ze juz niechce mieć więcej dzieci to prze ta trudną ciąże a potem cięzki poród jak to sie wszystko zmienia może tak za jakis 3-4 lata jak Bozia da ale nie wcześniej bo jakby znów była taka trudna ciąża to przy małym dziecku ciezko by było

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

14 paź 2007, 15:11

ja juz po ploteczkach :-D i po objadku włąsnie wybuieramy sie na spacer pogoda super słoneczko swieci moze kilka fotek sie zrobi
gozdzikowa ty nie :-) bój żaby :-D stopniowo sie wszystko z deka zapomina o wszystkim ... to lece na ten spacerek ....adjeeee :607:

[ Dodano: 2007-10-14, 17:26 ]
no i wróciłam :-D a tu pusto ....no to wkleje dzisiejsze fotki ,a ze spaceru tylko jedna bo niebyło za ciekawie Mela juz pod domem zasneła i przespała cały spacer :-D :ico_oczko:

tuz przed spacerem :-D totalne zadowolenie

Obrazek

a tu prawie śpie

Obrazek

nooo i wkoncu ful wypas teraz se pośpie :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 17:36

witajcie my też spacerek zaliczyliśmy Jula coś dziś marudna wszystko jest na nie
Jejciu ale słodziutko wyglada Melcia w tym wózeczku jak śpi :-D miodzio a powiedz mi jak ubierasz ja na spacerk tzn co pod kurteczke i itp.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”