Dzieńdoberek!
U mnie nocka oki,tylko że od przedwczoraj Michu budzi mi sie o 4 na cyca nigdy tak nierobił, fakt pózniej budzi się o 8

Ja weszłam tu wczoraj wieczorkiem,nie dośc żwe niemogłam nas znalezć bo spadlismy na drugą stronę, to jeszcze jak napisałam pare słów to mi tekst wcięło przy wysyłaniu...A my w czoraj mieliśmy wizytacje tak się rozgadaliśmy bo dawno sie niewidzieliśmy,że zostali na kolacji
gozdzik, ty się nieprzejmuj, no może w przyszłości będzie braciszek- no napewno planujecie rodzeństwo dla Juli! Micho tez pierwsze powiedział tata i mój mąż był tez taki dumnny jak paw,ale za to Maksiu powiedział jako pierwsze mama i powinnam mieć dziewczynkę co nie,a mam chłopaka! Więc z tym to jest róznie
Beti ale miałaś nockę,coś nam wariuja w nocy te marcowe dzieciaszki

ale chyba rzeczywiście idą zębole

mogłas wcześniej jej posmarowac te dziasełka. A jak idą górne, to to więcej boli, bo to jednak oczne, więc współczucia ale każde z nas to czeka.Ale masz fajnie na ploteczki

Ja tu jeszcze nikogo nieznam

ale tak to jest jak mieszka sie dopiero od 2,5 miesiąca!!!
Oki ide robić śniadanko,bo my dziś pózno wstaliśmy (choć raz), ale za to wszystko opóznione,masakra. Teraz motorek w dupcie i heja...do roboty