Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

15 paź 2007, 11:54

Oki Beatko niech będzie plecaczek :-D
A ja posprzątałam, :ico_duzepranko: i zrobiłam sobie :ico_kawa: , a tu masz Michaś się obudził, hmm normalka jak chcesz wypić cieplutka kawusie to niemożesz :ico_placzek: urmajo, czymam kciuki żeby było wszystko dobrze z Majeczką :-D

DACIE MI COS DO JEDZENIA!!!
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-15, 11:58 ]
A tak zarywałem kaki na leżąco :-D
Obrazek

A tak już na siedzaco :ico_brawa_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

15 paź 2007, 13:02

Nana te wsyztskie zakupki fryzjer i solarium i wogole przygotowywanie bylo na nasza wczorajsza pierwsza rocznice slubu, ale widze ze nie widzicie i nie pamietalyscie przykro mi mielgo dnia buziaki

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 paź 2007, 13:31

Witajcie po weekendzie :ico_oczko: Oj wcale żeście dużo nie naskrobały :ico_noniewiem:

Oczywiście dziękuję za życzonka :ico_sorki: Naszą pierwszą rocznicę spędziliśmy we trójkę ale i tak było bardzo miło :-) Oczywiście dla wszystkich ogromny, przepyszny :ico_tort: no a dla spragnionych :ico_zdrowko: :ico_oczko:

karolina24, Wam też życzę wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu. Ja pamiętałam tylko dostępu do netu nie miałam. Ale teraz przesyłam Wam najszczersze choć spóźnione życzonka :ico_buziaczki_big:

nana gratulacje dla Micha za samodzielne siadanie :ico_brawa_01:
Apropos mieliśmy takie samo nosidełko dla Emi z Coneco :ico_oczko:

beatris mam nadzieję że Mela lepiej się już czuje

A mnie też coś próbuje złamać :ico_zly: zimno mi, głowa mi pęka ale nie daję się. W końcu twarda babka jestem :ico_oczko:
Emi obudziła się dzisiaj o 2.30 wyspana pobawiła się do 3.45 i wkońcu jak jej dałam cyca to padła i obudziła się dopiero po 7
Idę sobie zrobić herbatki z sokiem malinowym i cytrynką...

Awatar użytkownika
nana

15 paź 2007, 15:05

karolina24, Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz! Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem. Czekamy następnych Z wielkim w sercu Wzruszeniem. :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: z przeprosinami spóznione, ale szczere :ico_brawa_01:
Ps. Tak mi cos podpadało :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-15, 15:08 ]
My właśnie wrócilismy ze spacerku-3h, nogi mi odpadają. Jest tak ładnie, słonko świeci nawet ciepełko,więc żal było wracać do domku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 paź 2007, 15:37

Strasznie tutaj pusto dzisiaj :ico_noniewiem:
Ale nie dziwie się. Taka pogoda trzeba ją wykorzystać na maxa :ico_oczko:
Moje dziciątko poszło z babcią na drugi spacerek a ja siedzę w domu i próbuję się nie dać choróbsku...boshe jak ja nie lubię jak mnie zaczyna łamać :ico_zly:

[ Dodano: 2007-10-15, 16:44 ]
Chciałam Was znowu zanudzić zdjęciami ale fotosik odmówił mi posłuszeństwa i udało mi się tylko jedno zdjęcie wrzucić :ico_noniewiem:

Moja Emi ze Stefanem (ostatnio ulubioną zabawką) :ico_oczko:
Obrazek

A moje dziecię dalej śpi...

[ Dodano: 2007-10-15, 16:56 ]
A ma pytanko jeszcze...

Bo chyba mnie bierze na dobre a to w sumie pierwszy raz od conajmniej roku i teraz nie wiem co ja mogę zarzyć ??
Bo napewno mocne środki typu Coldrex czy Tabcin odpadają ale np aspirynę mogę zarzyć ?? Czy tak jak w czasie ciąży tylko Apap można ??
Bo domowe sposoby domowymi ale na gorączkę chyba będę musiała coś łyknąć

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

15 paź 2007, 18:44

AGA najbezpieczniejszy jest PARACETAMOL w czasie ciązy i podczas karmienia-pomaga w zasadzie na wszysko na goraczke na bóle ..polecam,a na gardełko gdy kaszelek syropek homoepatyczny DROSETUX
dla mam karmiących najlepszy...................... :ico_szoking: :ico_olaboga:
brałaś APAP w ciązy? dziwie ci sie ,że nikt cie nieuświadomił ,że niepowinnaś ,lekarze w szpitalach na całym świecie trąbią ,że PARACETAMOL powinno sie brac no i go oczywiscie zalecają bo jest najbezpieczniejszy
AGA u mnie fotosik OK ,ale czasem przymula ,że az sie zielona robie ze złosci :ico_zly: , widziałam na forum ,że nie tylko ty masz takie kłopoty bo wiele innych osób ma ten sam problem

aga a ty juz masz w domu lapka sprawnego?

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: uwazaj bo ci smok porwie księzniczke :ico_noniewiem:(jakie ona ma sliczne pyzunie) uwielbiam to

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2007, 20:11

Witajcie my też byliśmy na długim spacerku -pogoda piekna jutro tez ponoc ma być tak ładnie wiec trzeba kozystać bo to napewno już ostatnie takie ładne dni
Aga26, Emi ma sliczne pucułki
Jeśli chodzi o przeziebienie to jakieś dwa misiace temu to przerabiałam karmie piersia i brałam tak APAP inaczej paracetamol witamine C Wapno cherbatka z lipy + sok malinowy co drugi dzien rutinkskorbin i tabletki homopatyczne Cocolococin można to wszystko brać w ciąży oraz w czasie karmienia piersia ( nie jestem pewna czy tak to sie pisze )

Awatar użytkownika
nana

15 paź 2007, 20:26

Moje dzieciaszki juz wszystkie śpią, Michaś padł już o 19:35 :ico_szoking:
Chciałam do was zajrzeć,ale wzięłam się za obniżenie łóżeczka- juz powoli czas... :ico_haha_01:
Aga26, ale cię biedulko dopadło chorupsko :ico_olaboga: co do lekarstw dołączam sie do odp.gozdzik, sama też karmię więc wiem o co chodzi! Jesteśmy z tobą- zdrowiej nam i uważaj na Emi żeby jej niezarazić :ico_noniewiem: trzymaj się. A zdjęcie super :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-15, 22:17 ]
Dziewczyny gdzie wy się podziewacie :569: :569: :569: :569: :569: :569:
Za chwilę zamkną nam ten wątek z powodu braków nowych postów :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

16 paź 2007, 08:57

witam

ja jestem :-D ale nic nie napisze :578: niech teraz sie ktos inny powysila ja juz swoje nadrobiłam

w zasadzie to już cos napisałam :-D :614:

ide troche chate ogarnąć

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 paź 2007, 09:03

Witajcie ale tu pustki u nas noc z seri nieprzespanych Julka obudziła sie o 3 i juz spac nie chciała :ico_noniewiem: teraz lezy na matce i sie zali ....no to lece

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”