mam ochotę na Mirów i Bobolice
Super!!! My uwielbiamy zamki-ruiny
Magdalena_82, zdrówka dla męża
Kiedy będą wyniki?
Współczuję rodzinie tego mężczyzny
Ja też się martwię o mamę.... Dziś dostała skierowanie do szpitala i 3 godz. temu pojechała... Mam nadzieję że nic poważnego nie wyjdzie
Ona ma problemy z biodrami, w sumie całe uda ją rwą, bolą, nie może spać, chodzić, dostawała różne leki, ostatnio zastrzyki i nic... Lekarz stwierdził że w szpitalu jej szybciej porobią badania więc pojechała...
Proszę o kciuki, żeby było dobrze
lala, jaki poważny synek w podpisie, wygląda na dużo więcej niz 5 lat
Ja teraz mamę mam piętro niżej, wiadomo że taka sytuacja rodzi również więcej konfliktów ale ogólnie chwalę sobie to rozwiązanie
Jak się wyremontujemy to wracamy do naszego domku ale remont idzie w żółwiowym tempie, ze względu na koszty mąż robi większość rzeczy sam.
aga216, zazdroszczę że jeszcze was będzie stać na wakacje, ja bym b. chciała ale i urlop mi się skończy zanim cokolwiek w domu zrobimy.... Ale może jakiś długi weekend, jak nie teraz to na jesieni?
Mija mi pierwszy tydzień urlopu, wszystko co dobre szybko ucieka
Zajęć nie brakuje, trochę przetworów i zapasów robię, teraz więcej rzeczy na mojej głowie ze względu na mamę ale i staram się czas z dzieciakami spędzać, chodzimy popołudniami nad zalew, plac zabaw albo organizujemy sobie zabawy na ogrodzie itd.
Stawiam mrożoną kawkę bo u nas małe piekiełko za oknem