Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

18 gru 2007, 22:36

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekno

witam was moje gadulskie hehe
znow tyle nadrabiania mialam,chyba wiecej niz wczoraj wow :ico_olaboga:

a wiec skoro kazda tak o milosci, happy endach itd to i ja cosik od siebie dorzuce :ico_oczko:
chyba musze dodac,że moj zwiazek jest najdluzszy jak narazie :-D
doladnie jestesmy razem 13 lat (nigdy ta cyferka nie byla i nie jest mi pechowa,gdyz 13-tego sie urodzilam :) ),a 9 po slubie heh
mialam 17 lat i na pierwszym apelu w szkole wpadl mi odrazu w oko,moj typ,lekko dluzsze wloski,oczy takie niebieskie wow,normalnie nogi same mi drzaly gdy mnie mijal hehe,
jak sie pozniej okazalo to i on mnie zauwazyl,powiedzial mi to jak juz sie dobrze poznalismy
dla mnie bylo to czyms nierealnym,by moglo sie w ogole zaczac-tzn pisze tutaj o naszym zwiasku,gdyz ja bylam przecietna dziewczyna,pochodze z b.biednej rodziny z 4-roma siostrami nosilysmy po sobie ubrania a ja dostawalam po jakis starszych kuzynkach a nawet wyszperane z szaf babci
taka sobie szara ja ,a on mial maluszka,zawsze dobrze ubrany,do tego mial bardzo duze powodzenie,rodzice dobre prace itd
kiedys bedac w Rynku we Wroclawiu z kolezanka po szkole kupilam kartke z takim dzieciaczkiem,ktore trzymalo w rekach rozyczke i wyrywalo platek po platku i byl napis nad nim-` I patrzac w tę różę,kocha,czy nie kocha z płatków sobie wróżę` ,wyslalam mu ta kartke (dowiedzialam sie z recepcji szkolnej o adres ) no i tak zaczelo sie,podpis na niej widnial-jedna z dziewczyn z Poznanskiej :ico_oczko:
powiem wam,ze jakies pare dni pozniej przyszla do mnie ta kolezanka z ktora wysylalam ta karteczke i wlasnie ON :ico_olaboga:
zapytal mnie,czy nie wiem cos o kartce a ja w zywe oczy sie wypieralam(wstydliwa bylam na tamte czasy i to bardzo :ico_wstydzioch: ) a na kolezanke lypnelam okiem dajac jej znac,ze nie jestem zadwolona,ze mnie wydala.
Pozniej byly jeszcze perypertie,gdyz ta kolezanka sama byla w nim jak sie okazalo zadluzona po uszy i do tego wygadana,wiec owijala go sobie w kolo palca jak chciala
w zasadzie to sobie odpuscilam w momencie gdy mi powiedziala,ze sie calowali :ico_olaboga:
stwierdzilam,ze nie byl mi pisany i zapewne nie jestem w jego typie,ale wiecie,zaporsil nas jakis tydz pozniej do siebie do domu,bylo jeszcze tam pare osob i odwozil mnie i ja do domu(mieszkalysmy od siebie jakies 10 min drogi),wtedy to dal jej do zrozumienia,ze jest zainteresowany tylko mna i mnie to w koncu powiedzial :ico_brawa_01:
to byl dokladanie 18 luty -on 18 lat ,ja 17 hehe
od tamtej pory razem do dzis dnia,nasza milosc wciaz plonie i bardzo sie kochamy,zycia bez niego sobie nie wyobrazam,mam nadzieje,ze Bog da nam byc ze soba do konca naszych dni
byly owszem jeszcze dni burzliwe,typowe docieranie sie,ale gdzie tego nie ma ?? hehe

Że tak im było dane

zestarzeć się jak świątkom przy drodze

tak samo spróchniali

tak samo

poorani mrozem i zawieją

Że tak im dozwolono

iść serce w serce

biodro w biodro

zmarszczka w zmarszczkę

Że tak im darowano

istnieć w sobie podwójnie

i milczeć wzajemnie

Że tak im dopuszczono

by nawet w sen wchodzili razem

on ją obejmował na poduszce

by o kamień snu nie zraniła stopy

Że tak ich wysłuchano

aby to on

czerwone jabłko niósł jej do szpitala

i ukląkł w jej ostatniej łzie

I kazdej tego zycze z calego serducha :ico_haha_02: Obrazek

[ Dodano: 2007-12-18, 21:58 ]
ale sie rozpisalam co hehe
tak troszke

mocno sciskam wszyskie i kazda z osobna,ide polezec troszke i do juterka moje `gawedziarki`
spokojnej nocki i kolorowych snow mordunie slodkie :-D Obrazek

Obrazek

dobranoc

Obrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2007, 23:44

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ja tylko na chwilkę,bo jakaś taka lewa jestem i zmykam sie kąpać i spać.
Wow,ale historie miłosne :ico_haha_02:
Ja też z moim mężem jestem 13 lat,a małżeństwem ponad 7.A zaczęło się tak,że jak byłam z psem na spacerze,to zaczepił mnie jego brat.powiedział mi cześć i że ma dziś urodziny.To złożyłam mu grzecznie życzenia i sobie poszłam.M zaczął mnie częściej zaczepiać i tak zaczęliśmy ze sobą być.To był chyba koniec września.Potem M zaprosił mnie do siebie i tak poznałam mojego męża :-D Jednak cały czas byłam jeszcze z M.tak było do Sylwestra 94.Miałam spędzić ten wieczór w domku,ale kolega z góry zaprosił mnie do siebie na imprezkę.zapytałam się go,czy mogę z kimś przyjść.Zadzwoniłam po M i wzięliśmy też Darka,żeby mu nie było smutno.I wyszło tak,że z jednym bratem przyszłam na sylwestra,a z drugim wyszłam.I tak już zostało.I nie żałuję tej decyzji ani trochę.A skończyło się tak:
Obrazek
I trwa do dziś :-D
I oby trwało wiecznie

[ Dodano: 2007-12-18, 22:47 ]
Obrazek
Moje drogie Majóweczki

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

19 gru 2007, 09:13

Obrazek

i do po pracy

Obrazek

Obrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

19 gru 2007, 09:30

Obrazek

Oj Majóweczki

ale romantycznie zrobiło sie na Waszym wątku. Co jedna historia to inna, ale równie pieknie co poprzednia :-D
Lece dzis do ginka po skierowanie na bad.genetyczne.Chyba musze udac sie tam kanałami, zeby mnie dzieciaki czy pracownicy ze skzoły nie widzieli, bo pojda plotki, ze chora a sobie smiga.W L4 napisane jak wół: pacjent powinien leżec :ico_oczko: Przy okazji zrobie jakies małe zakupki

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-19, 08:36 ]
Kochane, tak mi przykro...WŁasnie sie dowiedziałam, ze nasza forumowa kolezanka z UM straciła dzieciątko :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Lampeczka dla Kruszynki [*]
Kolejny Aniołek poleciał wysoko, wysoko do nieba
Obrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 10:46

Obrazek
Ja dziś odprowadziłam Zuzię na 8.30 do przedszkola,ale idę po nią po 2 śniadanku,czyli około 11.Hehe,ale się nabędzie :ico_oczko: Ale mnie prosiła,to raz niech tak będzie.
K@tk@, zawsze możesz powiedzieć,że idziesz do lekarza na kontrole,albo do apteki.Strasznie mi przykro,że koleżanka straciła dzidzię.
Obrazek
To dla Maluszka koleżanki

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 10:53

Zulcia, przeraszam ze sie wtrącam w wasz wątek czasem was poczytuje mam do ciebie pytanie jak sie miewa maluszek twojej kolezanki co urodziła w 26 tyg ?

pozdrawiam was majóweczki - marcóweczka :ico_buziaczki_big:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 gru 2007, 11:03

K@tk@, udanej wizyty i owocnych zakupów, chorusie :)

Przykro mi z powodu starty koleżanki. :(

Ja też mam dzisiaj przed sobą ostatnie zakupy świąteczne, z siostrą. A poza tym - leniwy dzionek. Szkoda, że tak szaro w tej mojej Łodzi. Słonka nie widać ...

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 11:07

szczako, witaj cieplutko.U nas w Warszawie też mokro,szaro i coś leci z nieba.Słonko na pochmurny dzień dla Ciebie Obrazek

[ Dodano: 2007-12-19, 10:11 ]
asiab, witaj.U mojej koleżanki na razie wszystko dobrze,miała cesarkę,bo po podaniu oxytocyny dostała krwotoku,ale już jest dobrze.Synuś urodził się zdrowy,ważył 760 gram i sam oddycha,bo dostawała coś w ciąży na rozwinięcie pęcherzyków płucnych u dzidzi.Tak więc na dzień dzisiejszy jest dobrze.Dzidzia ma już ponad tydzień :ico_haha_02:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2007, 14:24

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ja dzis zapracowana od samego rana...chyba zaczelo do mnie wreszcie docierac ze wielkimi krokami zblizaja sie swieta :ico_szoking: ...
dzisiaj dalej lepie uszka... jeszcze jakies drobne porzadeczki...
a z wiktorkiem to nic nie narobie za bardzo, bo strasznie mi dokucza (rozsypuje mi make po calej kuchni :ico_olaboga: ) lece go uspic i dzialam dalej...

Zulcia, emalia
, przepiekne opowiesci milosne...jak z romansu :ico_haha_01:

k@teczk@ ogromne wyrazy wspolczucia dla twojej kolezanki... :ico_placzek: to strasznie smutne, ze kolejny Aniolek odchodzi do nieba, kiedy tutaj,na ziemi przynioslby tyle radosci

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

19 gru 2007, 16:25

Zulcia, dziękuję za słoneczko :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”