Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 16:18

a wiec oby tylko weekend , a nie dłużej , bo w szpitalu to nudy są
oby :ico_sorki:
dzis dostałam dodatkowa kroplówke magznezu i jakas na wzrost dzidzi..brzuszek nadal twardy..no w pon sie okazae co to moje lezenie pomoglo

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 19:05

witam

ja właśnie pogotowałam , posprzątałam i czekam , aż siostra mi mopa podrzuci, bo mycie podług bez mopa to udręka, a ja ciągle jak jestem w sklepie to zapominam kupić

Beatris
ach te chłopy, czasami gorzej niz dzieci
nic nie potrafią pomyśleć, dobrze, ze mają takie coś jak żona z mózgiem , bo myśli za siebie i za niego

Marcia77, a dlaczego masz kroplówkę na wzrost dzidzi??
za mała jest??

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

21 lis 2008, 22:19

nie za dobrze dziś sie czuje, coś mały ciśnie na krocze...musze poleżec...

marcia kup m-jak mama dużo o wcześniaczkach jest i o wadze - ratuja już dzieci 500g, a 1500 to wychodzą z wcześniactwa bez śladu - więc głowa do góry.

manenka co gotowałaś? porób zdjęcia jak rodzinka w komplecie będzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2008, 01:41

nie za dobrze dziś sie czuje, coś mały ciśnie na krocze...musze poleżec...
wypoczywaj :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
manenka co gotowałaś?
a nic takiego tylko sałatkę robiłam i krokiety, ale te krokiety to tyle czasu zajmują :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

22 lis 2008, 10:00

Marcia77, a dlaczego masz kroplówkę na wzrost dzidzi??
za mała jest??
no mowia ze troche mała..dlatego modle sie zeby jeszcze posiedziała w brzuszku :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 00:43

witam
dziś miałam cały dzień turystyczny
ciągle spacerowaliśmy i zwiedzaliśmy
fotki porobiłam , więc jak znajdę czas to wkleję
bo pogoda była cudna :-D
no mowia ze troche mała..dlatego modle sie zeby jeszcze posiedziała w brzuszku :ico_sorki: :ico_sorki:
oj niech siedzi , :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Beatris60

23 lis 2008, 11:10

hej
wczoraj nie zajrzałam,ale sporo sie działo. rano z mamą wózek zamówiłyśmy więc decyzja zapadła strasznie sie cieszę, ulżyło mi - to będzie x lander xa :ico_sorki:
później obiad u mamy i małą do teściowej mąż zaprowadził bo nocowac tam chciała a ja drzemke - wyobraźcie sobie że jak wstałam to poprawłam całą prace dyplomową :ico_brawa_01: - kosmetyczne sprawy zostały - marginesy itp. ale to już chłop mi zrobi. a wieczorem na imprezke ruszyliśmy i całkiem miło było - nagadałam sie z koleżaneczkami.
mała jeszcze u babci a ja na jajecznice od męża czekam :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 11:15

a ja na jajecznice od męża czekam
takiej to dobrze.. :-D :-D

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

23 lis 2008, 14:57

czesc dziewczyny!
kope lat... az sie za wami stesknilam. a ktora z was ma meza aktora? przyznawac sie bo az mnie zainteresowalo ze moze ogladam a zyje w nieswiadomosci hihi :-D :-D :-D

ja dzis w okropnym humorze... poklocilam sie z mezem i tak jak stalam tak wyszlam z domu i przyszlam do rodzicow. siedze dzis caly dzien i rycze. a nonono nawet nie zadzwoni :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a jutro jedzie w trase i znow go nie bedzie z 3 dni albo dluzej :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

wogole to 3 dni temu przez czysty przypadek okazalo sie ze moj tata jest powaznie chory. moi rodzice pojechali do tesciow z wizyta tesciowa miala to urzadzenie do sprawdzania cukru we krwi. no i moj ojciec z ciekawosci kujnal sie w palec i wyszlo mu ponad 300 tego cukru :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: martwie sie jak nie wiem teraz jutro idzie do lekarza i boje sie zeby przypadkiem nie wykryto u niego jeszcze czegos powazniejszego bo nie jest chory a kaszle ciagle od x czasu :ico_placzek: :ico_placzek: nie mam teraz sily i glowy na myslenie o kompletowaniu calej tej wyprawki dla dzidzi.

a tak wogole to przymierzam sie do imienia Oliwier bo Dawid sie nikomu nie podoba. i jeszcze mojemu mezowi kojarzy sie z zydowska gwiazda Dawida :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ale sie upisalam... ale dawno mnie tu nie bylo i to dlatego. no i teraz znow nie wiem kiedy bede mogla napisac do was. internetu jeszcze nam nie zalozyli i nie wiem kiedy to zrobia. a u rodzicow to ja rzadko jestem a jak jestem to nigdy nie mam czasu zeby posiedziec na necie bo jestem przelotem. ale jak tylko bede miec dostep do neta u siebie to wszystko wroci do normy.

buziaczki papapapapaa

Beatris60

23 lis 2008, 15:26

jedwabna, wszystko wróci do normy, kazda z nas co jakiś czas kłótnie zalicza z mężem, przyzwyczaisz się...a w aktora mąż Marci sie bawił :-)

mała usnęła i czekamy az wstanie zeby na obiad do mamy iśc...a juz taka głodna jestem :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”