Martalka, pogratulować szofera i tragarza

dobrze Ci było hehe

; super, że kupiliście zmywarkę. My też już nabyliśmy ten produkt ale jeszcze nie podłączony i nie wypróbowany. Przekonałam się co do zmywarki u koleżanki, która mieszka tylko z mężem ale oboje twierdzą, że to rewelacja. Zmywanie robią raz w tygodniu. Kupili dodatkowy komplet naczyń i spokojnie im to wystarcza na tydzień, a jaka ogromna oszczędnosc czasu i pieniędzy za wodę. Więc ja tu widzę same plusy ;) My mamy wolnostojącą w kolorze białym, więc tylko trzeba podłączyć i można korzystać

ale jeszcze troszkę, bo jeszcze w polu jesteśmy z naszym remontem niestety
julchik22,

za skończony 23 tydzień
my mamy łóżeczko drewniane z wyjmowanymi 2 szczebelkami i z szufladą, dostaliśmy po chrześniaku mojego męża

ale gdybyśmy mieli kupowac, też wybralibysmy właśnie takie standardowe. Nigdy nie myślałam o bujanym łóżku, bo jeśli dzidzia będzie wymagała takich akrobacji to skorzystamy z wózka

Z relacji innych mam łózeczko z biegunami, płozami czy jak to zwał nie za bardzo zdaje egzamin przy starszych dzieciach, czyli takich które już siedza, wstają. ja nie mam zdania, bo nie widziałam na żywo takiego cuda, dlatego ani nie polecam ani nie odradzam ;)
Karo-22 u nas w 21 t.c. maleństwo ważyło 355 g
U mnie dzisiaj spokojny dzionek. Troszkę pracy i relaksu. Wiosna za oknem, więc wyszłam z siostrą i psiakami jej na przeciw. niesamowicie ciepło i słonecznie. Nawet udało nam się usiąsć na drewnianej, suchej ławce - niesamowite uczucie
Pozdrawiam cieplutko
MIŁEGO POPOŁUDNIA