hej
Ja wczoraj w nocy miałam skoki ciśnienia z 100/60 na 140/95 i tak parę godzin czułam się beznadziejnie, potem zaczęły mi się skurcze, wiec starałam się wypoczywać relaksować, ale nie pomogło , co chwila biegalam do ubiakacji bo ciągle mi wody lub mocz ciekła , wiec znowu się połozyłm i wzielam magnez, ale nic tego nie przeszlo, zaczęły się bóle z krzyża, wiec szybko zarzyłam nospę i po godzinie mi przeszło

dziś jak sie obudzilam to nie czułam ruchów, najadłam sie czekolady, słodyczy, soków opiłam i dalej nic , wiec pojechałam do lekarza i powiedziałm co i jak ten mnie zbadał i powiedział, że mam miękką szyjkę macicy a jeszcez nie powinna byc miękka i zrobilo mi się małe rozwarcie na 1cm, wiec wysłał mnie do szpitala na USG sprawdzic co z dzieckiem i wodami, no i dzieki Bogu Nellcia tak sobie smacznie spała dlatego się nie ruszała , a wody nie ciekna

więc wysłali mnie do domu i mam się oszczędzać
matko myślałam, że w tej ciązy nie będę musiała przechodzić tego strachu o dziecko
ale najważniejsze ze wszytko jest ok u małej
dziewczyny tzrymajcie kciuki zebym juz nie miała takich akcji
melissae, witaj serdecznie
gratulacje z okazji slubu i ciąży
później cie wpisze na 1 naszą stronke
ja jestem Marlena mam 27lat (tzn skończę na koniec grudnia), mężatka od 7,5roku, mam synka Michaela w lutym skończy 2 latka i mieszkam w Norwegii
manenka i jak się czuje synek???poginęły krostki????
już wszytko zniknęło tylko odstawiłam pomidory , więc już nawet szybko się dowiedziałam jaka była tego przyczyna
buzok14, szef twojego męża to kawał sku...a i krętacza, to nie wina twojego męża ze zwolni tego drugiego, skąd miał o tym wiedzieć, przecież nie mówił o kogo chodzi, ale szef jednak wiedział co jest grane i co od razu wywali tamtego

noż kur.. jak ja nie lubie takich typów jak męza twojego szef, niech twój mąż lepiej zacznie szukać innej pracy , bo z tego co mówisz w tej same problemy tylko bedą
AniaZaba, ja Mikiego od sierpnia puszczam do przedszkola na 2,5 roku
1, chce by szybko jezyk zalapal
2, tu bedzie sam bo siostry dzieci ida do przedszkola i nie bedzie mia sie z kim bawic
3, teraz chce sie nim nacieszyc i nie chce by sie zle poczul jak ja urodze i go od razu oddam
4, jak mala bedzie miala 6miesiecy to juz mike bedzie wiedzial ze ma siostre i nei poczuje sie odtracony,
5, jak zacznie mi przynosic choroby do domu to juz nie zaraz noworotka tylko niemowlaka
6, wiem ze tam w przedszkolu jest fajnie i sie odnajdzie , bo czasem tam chodzimy