ja już po pracy i obiadku, siedzimy z małą i odpoczywamy tzn. ja bo mała dlugo nie usiedzi

kurcze piszecie tyle , ze nie nadążam

markotka mnie bolało spojenie łonowe w 1 ciąży, ale tak od 5 mies. , jak np. długo chodziłam ,gin nie pozwoliła mi przez to ćwiczyć, do szkoły rodzenia nawet nie poszłam (tzn. chodziłam, ale tylko na teorię), ale nie było to drętwienie, tylko normalny ból krocza.
poszłam szyć sukienkę byłam w 7 miesiącu a ta krawcowa tak mnie mierzyła mierzyła, ja jej mówię, że wiem że mam brzuch spory a ona że też kiedyś taki miała i trzeba mniej ziemniaków jeść roześmiałam się i odpowiedziałam jej że mój za 3 miesiące zejdzie

Pola bardzo pozytywnie podchodzi do sytuacji, przychodzi, podnosi mi bluzkę(koniecznie musi być goły brzuch, zaglada jakby dzidzię miała zobaczyć)a ostatnio to jak jej mówiłam, że tu dzidzia w brzuch rośnie i mama też kocha jej siostrę to podeszła i mnie w brzuch ugryzła do tej pory mam siniaka, ona będzie bardzo zazdrosna, jak głaszczę brzuch to mi ręce z brzuch zabiera i kładzie na sobie.

Koroneczka,

patrycja dobrze, ze zdobyłas się na odwagę i powiedziałaś lekarzowi, takich sytuacji nie zostawia się bez odzewu.