hej hej
u mnie bez zmian,tzn wczoraj maly szal zakupow z siostra byl
kupilam w takim sklepie tylko z firmowa odzieza i kosmetykami typu Dior,Armani,Versace itd komplety kremow akurat z VERSACE- serum do twarzy z 97 euro na 17 euro,a taki zestawik typu - serum pod oczy i maska pod oczy ze 177 euro na 28 euro szok

,70% w dol,a pani jeszcze mowila,ze producent czyli Versace zmieniac bedzie opakowania i dlatego taka obnizka,ale w pudeleczkach bedzie to samo :)
Tesciowej tez wzielam ten zestawik za 28 euro

Kupilam tez z Diora balsam do ciala 200ml zapach Adict 2 (rozowy) z drobinkami polyskajacymi na ciele za 15 euro sobie i kolezance na dzisiejsze urodzinki.
Trafilam tez blyszczyk naturalny roz z Diora za 10 euro i pomadkę tez Diora za 12 euro z 25 euro-wszystko nowe,zafoliowane

Przed nami przy kasie stal taki pan i jak zobaczyl co my bierzemy to poszedl do stolika z przecena i sam wzial 2 zestawy i 2 serum do twarzy

,podziekowal nam za podpowiedz,byl bardzo zadowolony.
Z ciuszków to sie naszukalam i powiem szczerze,ze kupilam z H&M ale nie z przecenki,bo z przecen nie mialam szczescia nic trafic i dalam za sztuke sweterka 29 euro,ale sa sliczne,jak zrobie sobie w nich zdiecie to wkleje wam-jutro w jednym ide,wiec napewno jakas fotunie zrobie

Synowi kupilam super swetero-kurtke z Tommy Hilfigera ze 100 euro na 50 euro,ale siostra dolozyla mu 20 wiec sama dalam 30 hihi-super naprawde
to juz wszystko co sie naszalalam,najwiecej to szperania tego bylo,bieganiny,a plecy i nogi to mi do pupy wchodzily wczoraj
co do Sylwka to nie mamy planow jak narazie i zapewne kolejny spedzimy w domku,coz kiedys sobie to odbije-jak bede stara i moze odrobine jeszcze z tapeta na twarzy piekna

hehe
No ciekawe co tam slychac u Frania i Marty hm...
mam nadzieje,ze syn jej ma sie juz lepiej a ona sama szczesliwa wroci niebawem do nas na wyspe
Na 19 jedziemy na urodziny do kolezanki,wiec troche odreaguje zmiana otoczenia i milego towarzystwa,bo ogolnie pogoda jest tutaj tak kiepska,ze nawet wytknac mi sie nosa nie chce zza drzwi.
Milego wieczorka jak i weekendu zycze wam