poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

15 mar 2009, 21:24

nie mam małych kółek... mój wózek jest firmy bebecar rama vector...
ale zwrotny,w miarę lekki... ale nie jest mały...

no ja polecam wózki
Bebe Comfort Loola Pushchair.
Mamas and Papas Aria Pushchair.
Chicco Liteway Stroller - Pink.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:35 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ania_R

16 mar 2009, 08:54

Ja mam Quinny Speedi i jestem z niego bardzo zadowolone - ale ja lubie duże wózki :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 mar 2009, 10:24

Ania_R, :ico_sorki: cięgle czekam :-) :ico_sorki: a Ty umówiłaś się z kimś na powiadamianie o narodzinach małej?? :ico_sorki: :-D

Laseczki, ja mam wózek-kobyłę, więc nic nie mówię :-D i niestety poradzić też nie potrafię :ico_sorki: ja uwielbiam graco, a spacerówkę to Inglesiny bym znów kupiła i pewnie, jak przyjdzie czas to za tą firmą się rozejrzę :ico_sorki:

jak tam u Was dzionki lecą??

Ania_R, wszystko gotowe na przyjście małej na świat??

Edytko, Agatko, jak dzieciaczki??

Awatar użytkownika
Ania_R

16 mar 2009, 15:02

Ania_R, wszystko gotowe na przyjście małej na świat??
Już od dawna wszystko gotowe i bardzo chętnie bym już rodziła gdyby to ode mnie zależało :ico_sorki: Mam nadzieję, że do końca tyg. się już rozpakuję :ico_sorki:

Napewno powiadomię jak coś zacznie się dziać :ico_oczko: Jak nie mam czasu napisac na jakimś wątku to co rano pierwsze co robię to melduję sie na odliczanku :)

A dziś jeszcze mają nam przysłac "parasolkę" (wózek) Maclarena, to też wtedy będe mogła coś więcej powiedzieć o tym wózku...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 mar 2009, 15:59

Ania_R, w razie czego pisz śmiało, nawet w nocy :-)

no i ciekawa jestem opinii na temat tego wózka, bo tutj to popularna firma... a Wy jużź tak na zapas kupiliście "parasolkę" dla maleństwa?

poccoyo

16 mar 2009, 17:43

no i ciekawa jestem opinii na temat tego wózka, bo tutj to popularna firma... a Wy jużź tak na zapas kupiliście "parasolkę" dla maleństwa?
hihihi no o to samo miałam zapytać... hheheehe

a dzieci Aniu , hm... dziś Roksan była w przedszkolu sucha i dostałą 3 naklejki, bardzo jestem z niej dumna...
David już na sztucznm mleczku całkowicie, pokochał buteleczkę i konic z cycami było...
a teraz ja mam troszke luzu... wieczorami biegam na silke... 3x w tygodniu...
poza tym to jakoś leci...
wiosna u nas pachnie za oknem... Ania... a powiedz, lubisz niespodzanki???
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:35 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ania_R

17 mar 2009, 15:56

a Wy jużź tak na zapas kupiliście "parasolkę" dla maleństwa?
tak :ico_wstydzioch: tzn. kupiliśmy wersję "from birth" bo potrzebowaliśmy wózka na miesięczny wyjazd do PL w lipcu (Quinny za wielki na takie wyprawy), a póki mieliśmy kase z "becikowego" to wolałam przeznaczyć na coś konkretnego bo by się zaraz rozeszła - choć i tak się rozeszła już :ico_wstydzioch: Poza tym wybierając się gdzieś autobusem "parasolka" w Edim jest wtedy niezastąpiona więc na długo nam się przyda :ico_oczko:

Wózek przywieźli wczoraj i jest ekstra!!! Przede wszystkim ma plecy rozkładane na płasko zupełnie, jest lekki a przy tym ma duże kółka przez co się łatwo się prowadzi :) Polecam - Maclaren xlr :ico_sorki:

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 mar 2009, 22:15

Ania, to mowisz, ze Quinny speedy za duzy na wycieczki? ja juz wlasciwie zdecydowalam sie na ten wozek....mi wydaje sie zgrabniutki..... jak natalka podrosnie to kupie jej zwykla leciutka parasolke....

za 2 dni konczy sie aukcja wozeczka na ktory poluje wiec napisz prosze cos wiecej o nim

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 mar 2009, 09:42

Ania... a powiedz, lubisz niespodzanki???
ja?? :-D ja lubię zasadniczo :-)
ale jak chcesz przyjechać to daj mi szansę :ico_sorki: :ico_haha_01: kupię chociaż ciastka, jak będę wiedziała :-D :ico_sorki:
tak :ico_wstydzioch: tzn. kupiliśmy wersję "from birth" bo potrzebowaliśmy wózka na miesięczny wyjazd do PL w lipcu
noo, ja właśnie tez w lipcu sie wybieram, znaczy wszyscy jedziemy i też będę szukała jakiejś parasolki na tę okazję :ico_sorki:

ja juz zaciskam łapki, bo jutro moja ukochana bratowa przylatuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: normalnie sama po nia nawet na lotnisko pojadę, znaczy sama kierować będę, bo tak się cieszę, że się nieopatrznie zgodziłam :-D a Krzychu wiedział, kiedy mnie wziąć pod siusiu :-D

Awatar użytkownika
Ania_R

18 mar 2009, 11:13

estreya, Quinny jest świetnym wózkiem jeśli chodzisz dużo na spacery bo jest bardzo zwrotny i świetnie sprawdza się na trudnym terenie - natomiast jest spory nawet po złożeniu (kółka zajmują sporo miejsca), więc jak chcesz podróżować samolotem, autobusem czy też samochodem to lepiej chyba coś mniejszego...

Wróć do „Pozostałe”