Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 sie 2008, 11:26

Ika202, dziękuje, widziałam już i ślicznie to wygląda;-)

blumek, ja z grzaniem nie mam problemu, bo mieszkamy w domku jednorodzinnym i ogrzewanie mamy zupełnie niezależne, jak mi zimno, tak jak dzisiaj to się pali i za godzinke będzie ciepełko, więc z suszeniem jak już Jasiek się urodzi też nie będzie problemu, po za tym mam równiutkie 3 miesiące do terminu więc powinnam się wyrobić..

Kili, wanienke mam dokładnie taką jak pokazałaś i myle, ze w zupełności starczy..

Ja uwielbiam zakupy, a już to co kupujemy dla Bąbla to szczególnie ogromniasta przyjemność!! Ale jakby nie patrzeć to jestem typową babą i lubie wydawać pieniążki..A co do nastrojów, to jakoś specjalnie nie mam, zachciewajek też nie..modle się tylko, żeby kość ogonowa przestała boleć to wszystko będzie tak jak ma być..

[ Dodano: 2008-08-29, 12:06 ]
dzisiajsza odsłona brzuszka, sama je sobie zrobiłam więc raczej nie jest rewelacyjne, ale zawsze :-)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008, 13:10 przez #ania#, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

29 sie 2008, 12:55

#ania#, brzusio jak sie patrzy!!! :ico_brawa_01: ja tez uwielbiam zakupy - ale w tym miesiacu kompletne zero bedzie :ico_placzek: musze sie jakos powstrzymac. Mamy mnostwo oplat :ico_olaboga: i jeszcze wesele, usg, leki mi sie koncza... uzbieralo sie tego w tym miesiacu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Anetka29
maniakogadacz
maniakogadacz

29 sie 2008, 12:59

ania no to się napracowałaś! ale efekty widać! super te komody, napewno spełnią swoje zadanie

Kili rama tego łóżka jest metalowa, a poręcze plastikowe - wiem że to łózko wieczne nie będzie ale dla naszego chrześniaka - fana Kubusia Puchatka :-D - będzie rewelacja, on jest wcześniakiem (urodził się w 29 tygodniu :ico_olaboga: ), więc jest jeszcze mały, chociaż już 3 latka ma :-)

my wanienkę też standardową kupimy, podobają mi się też te małe, ale dziecko szybko z nich wyrasta i szkoda pieniążków.

ja czuję się nawet nieźle, wczoraj to taką werwę miałam, że sprzątałam, prałam, gotowałam... :-D tylko troszkę mnie wieczorem od tego wszystko bolało, ale dzisiaj już przeszło :-)

ja też uwielbiam zakupy, a najbardziej lubie ciuchy kupować :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 sie 2008, 13:09

Dzięki dziewczyny :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

a komódki są w sumie typowo dziecięce, bo niskie i niezbyt głebokie, szuflada ma 30cm szerokości, ale na ubranka dla Brzdąca gdzieś do 5-6 lat powinny wystarczyć, a później to się pomyśli, teraz musimy poszukać łóżeczka w kolorze komód i będzie super,oglądaliśmy z P łóżeczko przerabiane na tapczanik, to które kiedyś Wam pokazywała,m i jest za wielkie dla takigo brzdąca, wiec na razie kupimy zwykłe łóżeczko, a co dalej będziemy się martwić za 2-3 lata..

U nas dzisiaj potwornie leje, w sumie pogoda typowo barowa, ale z dwojga złego ciesze się, że taka niż upały po 40 stopni..

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 sie 2008, 14:00

Ania brzusio super:)Komódki tez słodkie:)
Ale fajnie, ze mozemy sobie robic takie zakupki. My łózeczko, kołyske i wanienkę mamy po sisotrzeńcach, więc to nam odpada do kupienia. Wanienkę mamy standardową.
Własnie zrobiłam sobie zakupki przez internet takie kosmetyczne jak: chusteczki nawilzające, pampersy, podpkałdy poporodowe, aspirator, herbatke na laktację i płyn do higieny intymnej:)
Lubię robić zakupy przez internet. Nie muszę nigdzie wychodzic:)
Nizbyt lubię chodzic po sklepach...

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

29 sie 2008, 15:15

#ania#, - :ico_brawa_01: pokaźny hotelik 5cio gwiazdkowy :ico_brawa_01: Ja chcę kupić taką mniejszą wanienkę ale nieprofilowaną, zwykłą ale mniejszą bo i tak nie mam pojęcia gdzie ją będę tzrymać. Mam mikroskopijną łazienke. W razie czego u rodziców jest taka standardowa po mnie i mojej siostrze. I koleznak tez przechowuje. Jakby co to wylizinguje.

betka, - mam taką sałatkę lubianą przez wszystkich, z selera ze słoiczka, por, ser zołty, ananas, jajeczka i takie tam. Moi goscie zawsze się zajadają. Nie ma fasoli :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Ika202- a ja tez mogę Cie prosić o te kołysanki? Wysyłam Ci dane na PW

buziaki

Ps, dostałam nalejkie dla Mai, Motylku są piękne. Dzięki za pomysł.

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 sie 2008, 15:24

asiula_o, ja też lubie kupować przez net, le jednak nic nie zastąpi tradycyjnego chodzenia po sklepach i "pomacania" sobie rzeczy..
blumek, dzięki :ico_wstydzioch: ostatnio P zrobił mi zdjęcie jak siedziałam na łóżlu i rozmawiałam przez telefon, totalnie z zaskoczenia, a jak zobaczyłam to się przeraziłam, myslałam, że lokum dla Bąbla jest troche mniejszych rozmiarów, ale z drugiej strony, wszystko mi jedno, najważniejsze, że jest zdrowy, po za tym nie przytyłam jakoś specjalnie wiele jak na razie, więc podejrzewam, że w miare szybko dojde do siebie już po..

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

29 sie 2008, 15:29

#ania#, - no właśnie. Ja tez się za bardzo nie przejmuję wagą, na początku troszkę, ale teraz mam to w nosie, tym bardziej, że nie wygladam źle ( tak mi się zdaje :-D ) :-D Ja kupuję wszystko przez net bo u mnie na prwincji wszystko drogie jak diabli. Poza tym musze się ograniczyć, bo zamierzamy kupic działkę, częściowo wkredycie. Wiec duzy wydatek nam sie szykuje teraz jeszcze. I jakos auto nasze nie chce sie sprzedac. Moze ktos kupi Sharana w super stanie :ico_haha_02: ?

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 sie 2008, 15:53

blumek, :ico_brawa_01: nie ma się co stresować, kilogramy jak przyszły tak pójdą..

U mnie gdybym chciała kupywać wszzystko na mniejscu to też totalna masakra ceny kosmiczne, ale do Gorzowa mam niecałe 40 km, tam zawsze większy wybór, w ostateczności 120km do Szczecina, myśle, ze jakoś przetrwam te1,5godziny drogi..Chociaż z drugiej strony mam nadzieje, że nie będę musiała i uda się nam kupić wszystko bliżej..

Tsk się zastanawiam nad fotelikiem samochodowym i nie wiem czy kupywać go już, czy poczekać..Rozmawiałam oststnio ze szwagierką i ona mówiła, że najpierw to lepiej nosidełko, takie jak są w gondolkach, że w foteliku to lepiej jak będzie miał ze 2-3 miesiące, ale jakoś nie jestem przekonana, bo przecież one są przeznaczone dla dzieci od chwili narodzin, więc jak mogą zaszkodzić, po za tym my na prawde dużo jeździmy, a nie chcę uziemić i siebie i dziecka, a co ważniejsze nie chcę mu zaszkodzić..

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2008, 16:50

blumek, ok spróbuje ci wysłać a ty też masz pocztę na wp to powinno pójść łatwo :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”