Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 11:28

urmajo, mam problem z tarczycą od dawna. Zawsze miałam niedoczynność tarczycy a tutaj po porodzie zrobiła się nadczynność :ico_noniewiem: Też biorę pod uwagę że to może być od tarczycy. Zobaczymy w poniedziałek mam wizytę u endokrynolog. Może coś na to zaradzi...

A co do zdjęć z ciąży to nie mam ich zbyt wiele. Zwłaszcza z końca ciąży. Czułam się jak smok i nie chciałam mieć jakichkolwiek zdjęć (a teraz żałuję :ico_noniewiem: ) Ostatnie mam chyba z Świąt Bożegonarodzenia. Poszperam troszkę i jak znajdę to wkleję

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 paź 2007, 11:28

nana dzięki za komplemencik. Twój brzusio jaki zgrabniutki. :ico_brawa_01:

Moja księżniczka się obudziła, więc czas na kaszkę i spacerek, bo słoneczko zaczęło się przebijać przez chmurzyska i na razie nie pada.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 11:31

A moje dziecię dalej śpi. Hmmm już prawie półtorej godziny.
Cieszę się urmajo, że u Was się wypogadza. U nas leje i nie ma widoku dzisiaj na spacerek :ico_zly:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 paź 2007, 11:50

Aga26, współczucia, ale jak idziesz do lekarza to wszystkiego się dowiesz, a może te zastrzyki między innymi tak zadziałały, ale nie ma co gdybac :ico_haha_02: Fajnie że z Emi wpożądku!!
urmajo, i ja dziękuję za komplemencik, moze dlatego że ciągle byłam w ruchu, a i tek więcej przytyłam bo aż 16,5kg, a z Maksem tylko 12,5 i z nim, miałam mniejszy ten brzuchol niż z Michem, ale i tak śmigałam :-D :-D
Mój Michu też jeszcze śpi! A pogoda, hmmm niby też niepada ale jest 9 stopni i wiatr, ale tak jak halny( prawie).

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 12:19

Emi się właśnie obudziła :-) Spała prawie 2 godzinki ale trudno się dziwić jak tak pogoda.
Zmykam bo zupka na nas czeka :ico_oczko:

nana, urmajo, śliczne brzuszki :ico_brawa_01:
nana, ja też byłam w ruchu do samego końca. Zresztą całą ciążę się ruszałam a i tak przytyłam 32 kilo :ico_wstydzioch: Ale co tam najważniejsze że dziecię sie zdrowe urodziło a reszta jest nieważna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 12:25

:526: u nas juz tez nie pada i sie wypagadza słoneczko wygląda zza chmurek 11 stopni lecimy na spacerek :-D papasie

gosia i urmajo sliczniutkie brzusie ,a jakie zgrabniutke :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 12:27

Witajcie ale naklikałyscie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: u nas nocka fatalna Julka dostała katarku i ciagle sie przebudzała do tego ten katarek zaczoł jej spływać do gardziołka i przez to pokaszluje :ico_placzek: teraz śpi od 20 min.moje biedactwo a za oknem pada jest zimno i wstrętnie byr.....a jeszcze wczoraj było tak fajnie
nana, urmajo, ślicznie wygladałyscie w ciązy fajnie tak sobie mimo wszystko powspominać :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 13:49

nooo, a my juz wróciłyśmy po prawie godzince szybkie zakupy w biedronce ,pogoda w miare ciepło słoneczko świeci ,ale wiaterek jest ,młoda mi przed domem juz zasypiała wiec ją szybciutko hej siup rozebrałam :-) i do łózeczka ,a ja wstawiałam juz warzywka dla nas na zupke

gozdzikowa moja tez ma katarek :059: biedne te nasze dzieciaczki dorosły to chociaz w wezmie chusteczke i sie wyprózni ,a bobasom czy to za pomoca gruszki czy fridy niedokładnie sie nosek opróznia ehh...

a własnie apropos fotek z brzucholkami tez bym chciała swojego zobaczyc :ico_placzek: bo przed porodem ostatnio jakos widziałam swojego na focie ,a to tak dawno juz było , kurde musze swojego M zrąbać :561: :ico_zly: wszystko pozabiera jakby miał czas to ciagle wszystko ogladać pewnie leża gdzies w szafce i sie walają

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2007, 14:41

Becik oj biedne biedne mam tylko nadzieje ze z tego nie przerodzi sie w cos wiekszego po ciagle mi kicha ta moja Juleczka kurcze moze jutro pujdę do lekarza zeby ją osłuchała czy moze przesadzam
ja mam tylko kilka fotek brzuszka bo nawet nie miałam kiedy zeby mi zrobili bo ciagle w szpitalu lezałam a te co mam to sa do bani :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 paź 2007, 14:49

GOZDZIKOWA nie panikuj bez przesady to tylko katarek wystarczy na noc maść majrankowa pod nosek i ładnie wszystko bedzie splywac w dzien można frida uzyc lub gruszki by oczyscic nosek + witaminki vibowit ja daje ,dodatkowo jakies dobre kropeli NP. OTRIVIN dosc drogi ponad 20zł ale skuteczny , no chyba ,ze zacznie pokasływać juz pokaznie to wtedy mozesz sie udac niech pani doktor jakis syropek przepisze lub ewentualnie jakąś zawiesine..... bedzie dobrze nie bój żaby :ico_pocieszyciel:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”