A my po spacerku jesteśmy. Udało się nam na godzinkę wyskoczyć między jednym a drugim deszczem Emi się nawet zdrzemnęła na spacerku całe 40 minut.
Uciekam bo będziemy wcinać deserek gozdzik głowa do góry. Wszystko będzie dobrze
Fajnie macie,że byliscie na spacerku, my niestety nie Sorki, że mnie nie było ale przyjechała moja mama i też mieliśmy zamiar wyjść na spacerek! Czekalismy tylko jak mały się obudzi i zje obiadek taa a on spał 2h, a jak zjadł obiadek tak zaczęło lać że szkoda słów I od tej pory tak na zmianę, raz pada, raz nie!!Do tego zimno,ach szkoda słów, jutro nie lepiej gozdzik, Ty masz taką samą pogode, a gdzie mieszkasz?
gozdzik, a ja Poznań
A mi dzisiaj , tak zleciał dzień, że szok najpierw przyjechała w odwiedzinki moja mamcia, niedawno byli instalatorzy sprawdzajacy gaz i elektrykę( o których zupełnie zapomniałam) hi,hi. I tak za chwilę przyjedzie mężuś, niedługo wieczorny rytuał wieczorny trza zacząć, ach jak nakręcona...
[ Dodano: 2007-10-18, 19:55 ] Gdzie wy jesteście
Moje szkraby już śpią od pół godzinki, nastała błoga cisza...
[ Dodano: 2007-10-19, 08:04 ] ha ha ha ja dziś pierwsza chociaz raz
siemanko
a reszta pewnie spi bo taka wstrętna pogoda do spania lało całą noc i teraz cały czas
[ Dodano: 2007-10-19, 08:33 ]
ide se przed chwilą ze sklepu a tu nagle
-jak nie walnie!!! tak ni z owąd myślałam ,ze mi serce wyskoczy patrze a tu burza