Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 18:35

ja dzis nareszcie wyszłam z domku- wprawdzie tylko do samochodu..bo pojechaliśmy do mamusi na objadek :-D
jedwabna dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

30 lis 2008, 23:42

manenka wozek suuuper. ale my wlasnie chcemy cos tanszego. przez ten remont bo zjadl nam kupe kasy :ico_noniewiem:
Beatris w zupelnosci sie z toba zgadzam. dzieci to nasze najwieksze skarby wiec trzeba o nie dbac. chyba bym sobie nie wybaczyla gdyby to mialo by byc cos powaznego a ja bym to zbagatelizowala...
jedwabna dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło
ale strachu sie najedlismy... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

a ja w domku u rodzicow. maz pojechal w trase wlasnie :ico_placzek: :ico_placzek:
byli u nas dzis znajomi. fajnie bylo. posiedzielismy, pogadalismy. znajoma tez jest w ciazy w 5 m-cu ale po nij to juz wogole nic nie widac. do tej pory chodzi w zwyklych jeansach, a brzuszek to ledwo ledwo zarysowany tylko. ale kopci papierosy jak lokomotywa... ciekawe czy bardzo duzy wplyw bedzie to mialo na dzidzi...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 02:24

Beatris no fajnie nam z tymi wózkami :ico_brawa_01:
ja dzis nareszcie wyszłam z domku- wprawdzie tylko do samochodu..bo pojechaliśmy do mamusi na objadek :-D
super zawsze to jakaś rozrywka :-D
manenka wozek suuuper. ale my wlasnie chcemy cos tanszego. przez ten remont bo zjadl nam kupe kasy :ico_noniewiem:
nie musi być drogi , oby miał skrętne koła
uwierz mi , że to ułatwia życie :ico_sorki: :ico_sorki:
na allegro można też coś kupić niedrogo :-)
Beatris w zupelnosci sie z toba zgadzam. dzieci to nasze najwieksze skarby wiec trzeba o nie dbac. chyba bym sobie nie wybaczyla gdyby to mialo by byc cos powaznego a ja bym to zbagatelizowala...
święta prawda

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2008, 08:26

witam w pierwszy grudniowy poranek i stawiam :ico_kawa:

ja dziś skoro świt bo na 9 kontrola u ginki, a wcześniej trzeba śniadanko zjeść i małą do przedszkola wyprawić. zaraz ją budzę, humorku pewno nie będzie bo oczywiście przez wczorajszą drzemkę poszła spać późno :ico_noniewiem:

marcia - po takim uziemieniu to potem drobne rzeczy cieszą, fajnie że choć na troszke sie udało wyjsć :ico_brawa_01:

jedwabna to zwykle jest tak że jak matka pali to dziecko rodzi sie zdrowe pozornie, dostaje 10pkt w skali apgar, najwyżej wody są zielone. ale potem np ma kłopoty z koncentracją w szkole, jest mniej spokojne niż rówieśnicy itd. i tego nikt już z paleniem matki w ciąży nie wiąże - takie nam badania w szkole pokazywali i sporo mówili o tym, podobnie jak picie okazyjne drinka czy lampki wina....

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 08:36

to ja chętni przyłączam sie do :ico_kawa: :ico_kawa:

poszukuje pomysłu na zabicie nudy..mam nadzieje ze w pt po badaniach gin pozowili mi sie troche poruszac..wtedy odrazu jedziemy na zakupy..ostateczna lista juz zrobiona :-D :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2008, 11:30

Marcia nie wiem co poradzić, ja jak leżałam z olą to b dużo czytałam, oglądałam tv...kompa nie miałam wtedy i netu :ico_noniewiem: no i spałam sporo. jak lubisz jakieś robótki ręczne to może to jakiś pomysł jest?

już po kontroli, wszystko ok, dziś ma mi znaleźć miejsce na cc, więc pewnie na następnej wizycie poznam date porodu :-)

Awatar użytkownika
jedwabna

01 gru 2008, 11:44

już po kontroli, wszystko ok, dziś ma mi znaleźć miejsce na cc, więc pewnie na następnej wizycie poznam date porodu
super!!! brawo dla maluszka i za termin porodu wiadomy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
poszukuje pomysłu na zabicie nudy..
hmmm... ciezko z tym ja to jak nie mam co robic to albo tv ogladam albo szukam zwlaszcza teraz prezentow na Allegro.

ja dzis po sennym koszmarze. snilo mi sie ze maz mnie zdradzil z jakas menelka pod sklepem monopolowym. ale normalnie jak ja go tam zobaczylam jak na wpol lezy a ta dziewczyna na nim okrakiem i z koszula rozpieta a ona go tam dotykala i miziala to az slabo mi sie zrobilo. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: dobrze ze to tylko sen. zreszta ciagle mam wrazenie ze nic mi sie nie sni. a jak juz sie przysni to od razu z grubej rury :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

ja dzis do ginki na 16 ide. pewnie sie znowu wyczekamz 3h po czasie. i juz sie martwie bo jak siedze to mnie kregoslup boli jak nie wiem :ico_olaboga:

Katka
Wodzu
Wodzu

01 gru 2008, 11:48

manenko wózek cudny :ico_brawa_01: ja chce identyczny dla naszej Gwiazdki, tylko, że czerwony :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2008, 13:48

witam z rana :-D

a u mnie dziś 1 grudzień i śnieg za oknem, super :ico_brawa_01:
manenko wózek cudny :ico_brawa_01: ja chce identyczny dla naszej Gwiazdki, tylko, że czerwony :ico_haha_02: :ico_haha_02:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki:

jedwabna, no to niezły sen, tez bym się wkurzyła
ja dzis do ginki na 16 ide. pewnie sie znowu wyczekamz 3h po czasie. i juz sie martwie bo jak siedze to mnie kregoslup boli jak nie wiem :ico_olaboga:
daj znać po wizycie
a od czego on cie tak boli?? od siedzenia??
już po kontroli, wszystko ok, dziś ma mi znaleźć miejsce na cc, więc pewnie na następnej wizycie poznam date porodu :-)
ale fajnie , będziesz znała juz datę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
super, ze z dzidzia wszystko w porządku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a robiła ci jakieś USG??
poszukuje pomysłu na zabicie nudy..mam nadzieje ze w pt po badaniach gin pozowili mi sie troche poruszac..wtedy odrazu jedziemy na zakupy..ostateczna lista juz zrobiona :-D :-D
ja nic nie poradzę bo nie musiałam tak leżeć długo
a zakupy są przyjemne :-D :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

01 gru 2008, 14:59

a u mnie dziś 1 grudzień i śnieg za oknem, super
ja w sumie tez bym chciala juz snieg. co to za Mikolajki bez sniegu? jeszcze jak nie bedzie go na swieta to juz wogole do nonono :ico_puknij:
a od czego on cie tak boli?? od siedzenia??
wlasciwie to nie wiem. wiem tylko tyle ze jak za dlugo siedze to juz mnie zaczyna bolec. wydaje mi sie ze to jakis ucisk mam. no a jak sie poloze to mija jak reka odjal. a dzis zaobserwowalam ze mnie plecy z kolei bola. normalnie masakra. :ico_zly:

za niedlugo mam nadzieje ze maz naprawi aparat to popstrykam kilka zdjec to wam wkleje. musimy miec w koncu jakas pamiatke z czasow brzuszka :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”