jedwabna dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło

ale strachu sie najedlismy...jedwabna dobrze ze wszystko sie dobrze skończyło
super zawsze to jakaś rozrywkaja dzis nareszcie wyszłam z domku- wprawdzie tylko do samochodu..bo pojechaliśmy do mamusi na objadek
nie musi być drogi , oby miał skrętne kołamanenka wozek suuuper. ale my wlasnie chcemy cos tanszego. przez ten remont bo zjadl nam kupe kasy
święta prawdaBeatris w zupelnosci sie z toba zgadzam. dzieci to nasze najwieksze skarby wiec trzeba o nie dbac. chyba bym sobie nie wybaczyla gdyby to mialo by byc cos powaznego a ja bym to zbagatelizowala...
super!!! brawo dla maluszka i za termin porodu wiadomyjuż po kontroli, wszystko ok, dziś ma mi znaleźć miejsce na cc, więc pewnie na następnej wizycie poznam date porodu
hmmm... ciezko z tym ja to jak nie mam co robic to albo tv ogladam albo szukam zwlaszcza teraz prezentow na Allegro.poszukuje pomysłu na zabicie nudy..
supermanenko wózek cudnyja chce identyczny dla naszej Gwiazdki, tylko, że czerwony
![]()
daj znać po wizycieja dzis do ginki na 16 ide. pewnie sie znowu wyczekamz 3h po czasie. i juz sie martwie bo jak siedze to mnie kregoslup boli jak nie wiem
ale fajnie , będziesz znała juz datęjuż po kontroli, wszystko ok, dziś ma mi znaleźć miejsce na cc, więc pewnie na następnej wizycie poznam date porodu
ja nic nie poradzę bo nie musiałam tak leżeć długoposzukuje pomysłu na zabicie nudy..mam nadzieje ze w pt po badaniach gin pozowili mi sie troche poruszac..wtedy odrazu jedziemy na zakupy..ostateczna lista juz zrobiona![]()
ja w sumie tez bym chciala juz snieg. co to za Mikolajki bez sniegu? jeszcze jak nie bedzie go na swieta to juz wogole do nononoa u mnie dziś 1 grudzień i śnieg za oknem, super
wlasciwie to nie wiem. wiem tylko tyle ze jak za dlugo siedze to juz mnie zaczyna bolec. wydaje mi sie ze to jakis ucisk mam. no a jak sie poloze to mija jak reka odjal. a dzis zaobserwowalam ze mnie plecy z kolei bola. normalnie masakra.a od czego on cie tak boli?? od siedzenia??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość