Cześć!
Jak zwykle przyszłam wtedy, kiedy nikogo nie ma na TT
Mordko, jeszcze raz dzięki za fotki, postaram się wysłać resztę. A swojego maila nie musisz mi podawać, bo oczywiście go mam
Brawa dla Dawida
Takie danie to i ja ze smakiem bym zjadła! Z Kacpim idź do pediatry, lepiej zapobiegać... itd
W imieniu Julci dziękuję za komplementy
Na ostatniej wizycie lekarskiej wyszło, że od porodu urosła ok 11 cm!
Nie chce mi się wierzyć, zastanawiam się, w którym momencie się machnęli
Chociaż...
Dziś byłyśmy u ortopedy- bioderka już niemal dobrze, tę głupię poduchę pozwolił juz rzadziej nosić... Możemy nawet w ciągu dnia zdejmować na ok 4 godziny... Nic żeśmy z Rafciem się nie odzywali, ale ona ostatnio wcale jej w dzień nie nosi. Tylko na noc. Bo w te upały odparzenia jej się robiły.
Moja panna na brzuszku leży niemal od urodzenia! Coraz wyżej główkę podnosi. A ostatnio kładę ją tez w wanience- oczywiście ręką zabezpieczam buzię przed niespodziewanym nurkowaniem, ale wtedy już gnie się jak foczka!
Głowę trzyma wysoko nieprzerwanie ok 10 minut. A jeszcze jak coś kolorowego jej postawię w polu widzenia to dłużej. Za to nie przekręca się na boczek. Tzn trochę tak, ale nonono jej zostaje
Nie martwię się zbytnio tym ponieważ pediatra uprzedzała mnie, że przez tę poduchę ortopedyczną Julka może być ciut do tyłu z rozwojem ruchowym. Ale ponoć szybciej ma nadrabiać
Dziś się obudziła - po całej przespanej nocy
z małymi pleśniawkami- ale dzięki pomocy naszej drogiej
Marzenki posmarowałam ją gencjaną 1% i już schodzi!
[ Dodano: 2007-07-07 ]A w ogóle moja panna ma dziś już 3 miesiące! Z tej okazji stawiamy
i
- to dla dorosłych
A dla dzieci mleko lub inne odpowiedniki dla alergików.
A ja dziś dostałam okresu- równiuśki rok temu dostałam ostatniego...
Normalnie miałam wszystkie typowe dla mnie objawy i nie zaczaiłam o co chodzi
Zapomniałam już jak to jest
Coś jeszcze miałam wam napisać, ale zapomniałam co