Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 sie 2011, 19:00

nie wszystko ze słoiczka kupuję po 4 miesiącu :) a on się cieszy i zjada :-D

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2011, 19:00

Koroneczka nie masz co się martwić ja małemu już daję jabłuszko, jabłuszko z marchewką i gruszki no i kaszkę też mu daję :) po samym jabłuszku nic nie powinno mu być
Może rzeczywiście za dużo wydziwiam, nasze mamy karmiły nas niemalże wszystkim i nic nam nie było.
Kupię mu jutro jabłuszko w słoiczku i zobaczymy czy mu zasmakuje. Z jakiej firmy polecacie?

Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

31 sie 2011, 19:05

Ja kupuję gerberka bardzo dobre :-D co mały nie zje to ja wcinam :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

31 sie 2011, 19:08

Z jakiej firmy polecacie?
powiem ci,że z hipp jabłuszko jest lekko kwaśne co i Milenie nie zasmakowało :ico_oczko: ale z bobovita są słodkie jabłuszka albo gerber :-)

[ Dodano: 31-08-2011, 19:10 ]
Mariola_Larose, ale twój maluch się zmienił na zdjęciu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja mam jabłuszka z ogrodu,marchew z ogródeczka,gruszki niedługo też dostanę i włożę do słoiczka :ico_oczko: na razie staram się gotowych nie kupować bo i tak kasa teraz na mleko będzie szła :ico_sorki: a swoje też dobre :ico_oczko: pewnie później obiadki będę czasem kupować jak pojedziemy na większe zakupy :-)

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

31 sie 2011, 19:17

Z jakiej firmy polecacie?
To chyba nie ma większego znaczenia i bardziej będzie zależało od tego co Maksiowi posmakuje. My mamy bobivita i gerber. Co do głośnego alarmu to u nas jest ale dlatego że nic nie chce a nie żeby mu dać więcej. Wszystko co dostaje to od razu wypluwa.
Aaaa i ja także jeszcze nie dostałam żadnej paczuszki z tych ankiet :ico_noniewiem: zapomnieli o mnie hehe
Ja poza zaproszeniami do klubów z książkami dla dzieci i tysięcznym telefonem z propozycją otwarcia funduszu inwestycyjnego dla dziecka (w to wrobić się nie dam) też nic nie dostałam.

[ Dodano: 31-08-2011, 19:29 ]
Mariola raz jeszcze wszystkiego naj....
Koroneczka a czego się boisz? Fakt, pracując jeszcze gdzieś odpadłyby Ci składki do opłaty.
Mateuszek już po kąpieli, nakarmiony i zasypia. Po karmieniu czyściłam mu dziąsła szczoteczką jak mu się to spodobało. Ochów i echów z ulgi nie było końca. Od kilku dni młody ma taki odruch ssanie, że zasysa sobie dolną wargę.

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sie 2011, 19:51

Koroneczka a czego się boisz? Fakt, pracując jeszcze gdzieś odpadłyby Ci składki do opłaty.
Głownie tego, że nie będę miała pacjentów, albo będzie ich niewielu... swoja firma to też duża odpowiedzialność... biję się z myślami, zobaczymy!

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

31 sie 2011, 20:45

Mateuszek już po kąpieli, nakarmiony i zasypia.
fajnie
moja to o 19.20 dopiero wstała i już jęczy,może śpiąca jest :ico_noniewiem:
Po karmieniu czyściłam mu dziąsła szczoteczką jak mu się to spodobało. Ochów i echów z ulgi nie było końca.
na pewno mu ulżyło :ico_sorki:
Głownie tego, że nie będę miała pacjentów, albo będzie ich niewielu... swoja firma to też duża odpowiedzialność... biję się z myślami, zobaczymy!
może nie będzie tak źle :ico_sorki: na początku pewnie trudno pozyskać ludzi ale potem już się na pewno rozkręci :ico_sorki:

Murchinson

31 sie 2011, 20:47

Trzymam kciuki! Do odważnych świat należy. Sądzę, że będziesz miała klientów, a patrząc na powstające tego typu gabinety u mnie na brak klientów nie narzekają. Mi też się marzy własna firma ale to wiązałoby się z przeprowadzką do Wawy bo tu nie miałoby sensu.

[ Dodano: 31-08-2011, 20:50 ]
na pewno mu ulżyło :ico_sorki:
Oj, tak i to bardzo. Spokojnie zasnął sam bez smoczka i tego odruchu ssania.

Awatar użytkownika
NOWA

31 sie 2011, 20:57

hej

Dziewczyny już śpią, Liwia zasnęła po moim 2 wejściu, mnie się cholernie czas dłużył, troche się biedactwo spłakało :ico_olaboga: .
Polę wykapałam, a teściowa już ja położyła, dziś jestem sama, maz dopiero z W-wy wraca.

Liwii sie przyplątał katar, ale nawet nie dokucza jej bardzo, w ogóle od paru dni jest znaczna poprawa w zachowaniu, mała mniej płacze, spokojniej śpi, nie zrywa się z płaczem, idzie ku lepszemu :ico_sorki: , bóle brzuszka już chyba przeszły, będziemy powoli próbować kropelki odstawiać.
A i ciemieniuche na glowie mamy, posmarowałam jej dziś Olejuszką, jutro bedziemy wyczesywać, najgorsze, ze ona owłosiona i mało co widać na główce :-) .

Mariola jeszcze raz gratulacje, fotki super, ładna z Was para :-)

koroneczka a kiedy myślicie wprowadzać się do domku??
Co do własnego biznesu to też bym się bała,inwestycja niemała, a ryzyko, ze nie wypali zawsze jest, ale z drugiej strony kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :-D, a starasz się o jakieś fundusze z UE.

aniaprawko zrób koniecznie, nawet sie nie zastanawiaj :ico_oczko:

murchinson fajnie, ze wyjazd udany, zdjęcia super :ico_brawa_01: , a jakie badania robiliście -Mateuszkowi???, jakoś nie doczytałam :ico_wstydzioch:

martkotka narobiłaś mi ochotę na pizzę, dawno nie jadłam :ico_sorki: musze zrobić, własciwie wszystkie składniki, jakie daję juz jem.

My z nowym jedzonkiem jeszcze sie wstrzymamy, Liwia dobrze wygląda :-) , a ja ze względu na problemy z brzuszkiem wole zaczekać, gdzies w połowie września mamy szczepienie to pogadam z pediatrą, z Polą tez gdzieś tak ok. 4.5 mies. zaczynałam :-)

Wy o pracy piszecie, a ja juz w polowie listopada wracam :ico_olaboga: , wczoraj zawiozłam pismo o te 2 tyg. dodatkowe, a październiku muszę pójśc urlop wypisać. Z jednej strony to juz bym poszła, a z drugiej szkoda mi małej zostawiać, no i jakby nie było troche laby jest :-)

zapomniałam sie pochwalić, że kupiłam karnet na fitness, zaczęłam chodzić regularnie 2x w tyg. raz w sobotę rano i raz w tyg. troche późno, bo na 20.30, ale inaczej rady nie dam.
Juz samopoczucie lepsze, a muszę schudnać do listopada 3 kg, do mojej wagi 52 :-)

Murchinson

31 sie 2011, 21:09

Nowa to ja robiłam sobie badania do endo, Mateuszkowi nie robiliśmy badań. Super, że Liwii bóle mijają i słusznie że chcesz zaczekać z nowym jedzeniem.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”