Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 14:29

Dziewczyny jeśli pozwolicie to ja również Wam wyślę zaproszenie na N-K :-D

Mój mężulek wpadł z jednej pracy na godzinkę na obiadek i teraz znów pojechał do pracy,tym razem na dyżur szpitalny.W międzyczasie po obiedzie troszkę poleżeliśmy i po odpoczywaliśmy no i mój Maluszek się obudził,więc po raz drugi już mój mąż mógł poczuć kopniaczki :ico_brawa_01:

Teraz siedzę w domku,nawet na balkon sie nie wybieram taka duchota,o spacerze to nawet nie myślę,bo daleko to bym nie doszła pewnie.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 14:30

gdzie ty masz te kg
przede wszystkim na tylku :ico_oczko: a ty jaka atrakcyjna kobieta... wszystkie jestesmy fajne dziewczyny :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-20, 14:32 ]
o spacerze to nawet nie myślę,bo daleko to bym nie doszła pewnie.
lepiej nie ryzykowac, ja sie wybiore na dluzszy spacer dopiero wieczorem

[ Dodano: 2009-08-20, 14:34 ]
ja również Wam wyślę zaproszenie na N-K
rozumiem, ze masz na imie Kamila... :-) to teraz juz nie bedziesz dla nas takim duzym Geheimnis :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 14:35

lepiej nie ryzykowac, ja sie wybiore na dluzszy spacer dopiero wieczorem
No mój ostatni spacer na pocztę,mimo że trwał tylko 10-15 min w obie strony skończył się straszną zadyszką,więc w taką pogodę jak dziś to się na pewno nigdzie nie wybiorę.Poczekam do juterka,najwyżej z mężem wieczorkiem gdzieś wyjdę,bo nawet jak się zakręci w głowie to będzie mnie mial kto do domu odprowadzić.

lilo

20 sie 2009, 14:36

przede wszystkim na tylku
Aha - no większość zdjęć masz z przodu to nie widać :ico_oczko:

Ja ostatnio pokasowałam sporo zdjęć z n-k, sama nie wiem dlaczego, z góry przepraszam :ico_oczko:
Dziewczyny jeśli pozwolicie to ja również Wam wyślę zaproszenie na N-K
:ico_sorki: Dobrze, że napisałaś bo nie wiedziałabym że to ty :-D I nie da się ukryć, że
wszystkie jestesmy fajne dziewczyny
:-D :-D :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 14:37

rozumiem, ze masz na imie Kamila... :-) to teraz juz nie bedziesz dla nas takim duzym Geheimnis :ico_oczko:
Zgadza się,teraz to już praktycznie żadnych Geheimnis nie będę miała :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 14:40

I nie da się ukryć,
nawet nie ma co probowac :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 14:44

Ja ostatnio pokasowałam sporo zdjęć z n-k, sama nie wiem dlaczego, z góry przepraszam :ico_oczko:
Ja mam tylko 3 fotki,jakoś na razie nie mam czego wstawiać.Jak sie dzidzia pojawi to troszkę nadrobię.
lilo napisał/a:
gdzie ty masz te kg
przede wszystkim na tylku :ico_oczko: a ty jaka atrakcyjna kobieta... wszystkie jestesmy fajne dziewczyny :ico_oczko:
Ja chyba mam jakąś wadę wzroku,bo ja również nie widzę żadnych zbędnych kilosów.Obie jesteście szczupłe,fajne babeczki.
Teraz czekam jeszcze na Leonkę,jak się pojawi to może i mnie dołączy do znajomych i jej fotki też będę mogła pooglądać :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 sie 2009, 14:48

dziewczyny to i ja się dołączę na NK jestem Ania Nejman (Nowak) Warszawa/Ostrów Maz :-) zdjęcie czarno-białe z kwiatem we włosach (z panieńskiego) specjalnie ustawiłam żeby było bardziej rozpoznawalne :ico_oczko:

lecę na zakupy może kupię coś dla mojego malucha :-D
ostatnio ciągle kicham... :ico_noniewiem: a przy tym muszę sie mocno trzymać za brzuch bo jeśli tego nie robię to strasznie boli...ale jak :ico_placzek:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 14:51

dziewczyny to i ja się dołączę na NK
Już wyslałam zaproszonko :-D Śliczne fotki :ico_brawa_01:
lecę na zakupy może kupię coś dla mojego malucha :-D
To jak Ci się uda coś kupić to się pochwal :ico_sorki: Te rzeczy dla maluchów sa takie słodziutkie.
ostatnio ciągle kicham... :ico_noniewiem: a przy tym muszę sie mocno trzymać za brzuch bo jeśli tego nie robię to strasznie boli...ale jak
Może to początek jakieś alergii?Warto to sprawdzić żebyś się nie męczyła.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 14:52

anusiek, witaj :-) tylko tak wpadlas i wypadasz :ico_nienie: :ico_oczko:
lecę na zakupy może kupię coś dla mojego malucha
najlepiej na malucha zrzucic :ico_oczko: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-08-20, 14:53 ]
anusiek, juz cie mam :-) kolejna slicznotka, mowilam, ze wszystkie fajne jestesmy :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”