hej hej
no to pieknie dziewczynki po pierwsze super,ze juz znacie kiedy to zjedziecie do Polski i zaczniecie zyc swoim zyciem w swoim kraju
Ja nie wiem i jak na razie nawet daty przyblizonej nie podam - tez wynajmujemy od 2 lat sami dom i te ceny jakie trzeba placic sa straszne ,ale ze wzgl na to,ze w tym domu jest tylko 1 lazienka nie chce tu obcych,tym bardziej ,ze dzidzia w drodze.
Mamy domek 3 pokojowy z ogrodem,zimny bardzo jak na ta pore,ale zadbany.Ma juz pare dobrych lat,wiec stare domy trzeba non stop grzac a kasa leci za rachunki
Widzisz
Madziu czas leci jak z bicza strzelil.
Sama jak pomysle,ze jak wyjechalismy tutaj Kacper mial 4 lata a teraz w marcu 9 i jest w zeszlym roku po komunii swietej szok
Mikusia a ty z czego chcesz sie odchudzac kochana??Na zdieciu super babeczka z ciebie i nie widze potrzeby znecania sie nad soba
Ja bylam dzis u lekarza rodzinnego i mocz,cisnienie ok,serduszko bije a ja sama odliczam czas do Polski i usg 3D/4D
dzis i jutro mam wolne,wiec pobede w domku,ale tu zawsze mam co robic-sterta rzeczy do prasowania czeka,zupke mam,ale drugie danie musze upitrasic
Milego dnia kochane
sciskam