Hej dziewczynki :)
Gaga, Alineczq a propo ciuszków ciążowych to ja kupiłam przez ten okres 3 pary dżinów, i w sumie 4 albo 5 dłuższych bluzek nawet nie ciążowych tylko takich co się bardziej rozciągają i tyle resztę noszę stare moje! jakoś tak mi pasują że jeszcze się mieszczę może nie w większość ale w kilka i tak zmieniam i praktycznie chodzę w tym samym ale co tam nie ma sensu kupować dużo ciążowych ciuszków bo co potem z nimi zrobić :)
Teraz mam problem bo nie mam żadnej kurtki, byłam wczoraj w Primarku chciałam coś kupić znalazłam taki super płaszczyk na 2 guziki rozszerzany do dołu byłby idealny ale co z tego jak największy rozmiar mieli 14 a ja z 18 teraz muszę mieć i w sobotę chyba na Manchester się bujniemy bo przecież muszę coś sobie kupić zimno już się robi
Buzok14 niezłe jazdy macie tam w tym szpitalu niestety lekarze konowały i lenie wszędzie się zdarzają mam nadzieje że ta babka nie będzie miała ciebie pod opieką i że trafisz na kogoś bardziej odpowiedzialnego! Trzymaj się mamuśka i wracaj do zdrówka szybko!
Madziorka hihi dziewczyno podziwiam cię

że tobie prze 12 w nocy chciało się marmoladkę robić ja o 21 to już tylko o podusi myślę! Zazdroszczę Ci że masz tyle energii naprawdę! Daj znać jak tam Lelek po imprezie :)
Wczoraj byłam u lekarza dostałam 3 tyg zwolnienia w ogóle ten mój GP jest straszny ja mu mówię że się źle czuję, że mnie boli brzuch, że spać nie mogę itp, itd a on pomacał tylko brzuch i powiedział do mnie że to są uroki ciąży i że on nic nie może zrobić i że mam odpoczywać i się nie przemęczać! Ale dobrze że choć zwolnienie z roboty dał :)
Tak jak już wspominałam wcześniej byłam w Primarku i kupiłam kilka fajnych rzeczy dla mojej córci

pojechałam w sumie tylko po skarpetki i rękawiczki bo tego mi jeszcze brakowało miałam dla niej 3 pary mini skarpeteczek i jedną parę rękawiczek i stwierdziłam że to za mało więc dokupiłam kilka par

ale jeszcze znalazłam śliczny różowy kocyk z misim za 3,50 i ręczniczek ze słonikiem za 4 i nie mogłam się powstrzymać i też kupiłam

Ale takie zakupki mogą poprawić humorek :)
Dla siebie znalazłam tylko piżamkę polarową fajna cieplutka i tez nie droga bo tylko 6 fuli!
Już powoli prezenty na świta zaczynam kupować bo potem na raz tyle kasy wydać to ciężko! I moją mamę mam już z głowy prosiła mnie kiedyś o czarną dużą torebkę więc wczoraj zaszłam do takiego super sklepu z torebkami i znalazłam taką właśnie tylko za 5 więc jej wzięłam, do tego mam dla niej taką samą piżamkę jak ja sobie kupiłam i zestaw sztucznej biżuterii z perełek! Bo na sylwka idą na imprezę i do sukienki chciała :)
Teraz muszę jeszcze dla innych coś wymyślić

a to jest najgorsze bo jak wiesz co ktoś chce to mu to po prostu kupujesz i koniec dylematu a tak do trzeba kombinować i wymyślać!!
Dziewczynki a będziecie kupować ochraniacze do łóżeczek dla maluszków? Bo ja szukam na allegro i się zdecydować nie mogę!
Mama dziś kupiła różowy materiał na baldachim do łóżeczka i właśnie mi go robi tak że będzie ślicznie wyglądało z różową pościelą :)
Sorki że się tak rozpisałam już kończę :)