Moj dzisiaj stal przed 8, a ja juz o 6

Jenny a mi lekarz zapomnial dac plytki

Oby puls sie uspokoil

U nas dzisiaj cieplej niz wczoraj, zaraz moze wyjdziemy z domu
Ojj to nie tylko komin. Komin już dziś skończyli a do robienia jest położenie płytek na balkonie i schodach przy wejściu do domu,balustrada nowa na balkon i przy wejściu . Malowanie kuchni ,salonu mamy sypialni i sama nie wiem co jeszcze ale dużo pracy i to potrwa.szkieletorku - długo ten remont komina będzie trwał ?
Taaa u mnie odpoczywanie nie wchodzi w grę. Przy robotnikach masa pracy a i córcia domaga sie wiadome uwagi .Szkieletorku pamiętaj, żeby odpocząć trochę
Nie miałam czasu oczywiście by zadzwonić ale pamiętam jak chciałam iść do ortopedy by sprawdzić czy mogę rodzic naturalnie w 1 ciąży .Nic nie dało że byłam w ciąży , ledwo zdarzyłam przed porodem . Nie ma ulg przynajmniej u mnie.zadzwoń do ortopedy, tylko mów od razu że w ciąży jesteś - to może szybciej umówią
Ja mam na każdej wizycie robione usg 3/4D i za każdym razem płytę dostaję.chce tym razem pamiątkę w postaci płyty
Ja tez mam niskie .Ostatnia wizyta wykazała 80/40 więc bardzo podobnie jak u ciebie .Ja mam na każdej wizycie 80/50 i to po kawie.
Dlaczego ?Chcial mnie zbadac na fotelu ale podziekowalam![]()
![]()
No to moja wizyta krócej bo jakoś 30-40 min.trwa około 1h
Po prostu jest bardzo duża zaradna dobrze wychowana i oszczędna dziewczynką.Nic tylko się cieszyć i dyma powinna cię unosić.kupiła już prezenty i zostały jej jeszcze pieniążk
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość