Hej Kochane!!!
ale mnie tu nie bylo

Nie mam na nic czasu. Na szczescie egzamin juz w ten piatek to moze wtedy bede miala jakos wszystko lepiej zorganizowane
Wszystko przeczytalam, ale nie wiem czy wszystko pamietam, wiec napisze to co zapamietalam:
Yvone

za nocniczek. Na prawde nadziwic sie nie moge.
Martuuunia, milo znow Cie widziec. Wyslalam Ci zaproszenie na nk. Nel piekniutka jest. Bardzo fajne fotki
Aga, nie przejmuj sie tym co ta lekarka Ci powiedziala. A serduszko sprawdz, ale trzymam kciuki zeby bylo dobrze. Z tymi zapisami na przedszkole troche mnie zaskoczylyscie. To juz???
pruedence, niezla kombinatorka jest z Twojej Tosienki.

Ale

ze juz siedzi ladnie. A dla Ciebie gratulacje za 5

Tez wyslalam ci zaproszenie na nk.

I czekam na foteczki nowej fryzurki!!!
Karolinka, zdjecia bardzo fajne.
Kasia3, jak Ty zorganizowalas ten wyjazd do Polski to ja nie wiem

Ja jakos sobie poradzic nie moge
No wlasnie, u nas wszystko jak na wariackich papierach

Ucze sie do egzaminu, organizuje wyjazd do Polski, Szymek ostatnio choruje troche (byl przeziebiony). normalnie szopka

Ten biznes o ktorym wam pisalam wczesniej chyba nam nie wypali. Nie mozemy sie dogadac z producentem. trudno sie mowi, moze bedziemy robic cos innego.

U ryska z praca nic sie nie zmienilo... tzn malo pracy a wyplata (i to nie cala) nie wyplacana w terminie, wiec ciezko jest.
Bede do was zagladac, moje Kochane Sierpnioweczki!!! Brakuje mi TT strasznie, ale tyle mam na glowie ze padam na pyszczek
Buziaki dla Was i Maluchow!!!