blumek - koszulki rewelacja

skusilas mnie jak nic

jak maz wroci to mu pokaze i napewno bede miec taka

napisz co u lekarza jak wrocisz!!! aha i co do materacykow to slyszalam ze im wiecej bajerow tym tylko drozsze. Najlepiej podobno zeby byl w miare twardy i to najwazniejsze!!! a czy on jest tylko z gryki czy tylko z kokosu czy tym podobne to nie ma roznicy. Nawet jesli sie kupi z jednego materialu to tez dobrze, nie musi byc mieszany (to akurat mowila mi polozna)
#ania# co do patelni to ja polecam zakup TEFALa. Mam tylko takie, ale wczesniej mialam rozne, nawet z powlaka teflonowa i nie bylam zadowolona. Tych uzywam juz 2-3 lata i od srodka nie widac zbey byla uzywana (na zewnatrz - jak to patelnia) Ale nigdy naprawde
NIDGY nic mi nie przywarlo do patelni - no i super sie myje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasciwie tylko plucze bo nie ma co myc -tylko tluszcz. Tak wiec warto zainwestowac, choc nawet nie iem ile kosztuja teraz. Ja sama z checia skusialabym sie na garnki - ale narazie dzidzia wazniejsza - a garnki juz pewnie duzo drozsze.... No i rowniez daj znac co u lekarza!!!!
asiula_o to ja pewnie nie mialam ktg tylko sluchanie serduszka.

Takim malutkim usg (jakby). I lekarz tylko przylozyl posluchal i koniec. Ciekawe czy bede miec KTG. Chcialabym!!!!
A co do koszul to czy myslalyscie o tej na sam porod?? Czy to moze byc zwykly t-shirt?? taki wiekszy?? Byloby mi chyba najwygodniej. Czy lepiej koszule dluzsza jakas (do kolan) ??
Anetka29, na ktg nie dosc ze serduszko to ci niespodzianka twoja jeszcze pokazala jak czkawka potrafi meczyc!!!

ale super!!!
Ja tez chce KTG miec - ale dopiero na najblizszej wizycie, albo na usg. Do szpitala mi sie nie spieszy!!!! Uchowaj....