Bron Boże może tylko coś zaczyna się dziać!!!!!!!!!!a myslisz ze cos malej moze byc nie tak????
czop musi odejść tyle że ja np nie zauważyłam a wody odeszły..........
a moze byc ciezko stwierdzicMoim zdaniem to dlatego tak masz bo jak się kładziesz napinasz brzuch i dziecko uciska Cię na dół..
a może coś się zaczyna :)
idź do lekarza :)
ale masz na mysli ze przerwa miedzy odejsciem czopa o wodami byla tak mala ze nie dalas rady zobaczyc?czop musi odejść tyle że ja np nie zauważyłam a wody odeszły..........
trudno mi powiedzieć natomiast w szkole rodzenia powiedzieli że nie zawsze kobieta zauważa ....czopa o wodami byla tak mala ze nie dalas rady zobaczyc?
myśle że poczujesz bo to tak jak w okresie przy mega krwawieniu..........czujesz ze ci spływa...........fala krwi.........więc spoko nie przegapisz...........wkrecalam ze mi wody w wannie odejda i nie bede wiedziec kiedy bo nie poczuje
mam przy tym kłopoty ze wstaniem z łóżka,
oj to tak jak ja zreszta moj maz tez sie lubi tak grzec wiec juz czekam na rachuneczekzbankrutujemy na wodę w tym m-c.............. codziennie się grzeję (a ja kocham gorącą woodę...........)
na poczatku lepiej niea mi powiedziano ze nie mozna sie kapac w ciazy
moze to bardziej cie ciagnie a nie skurcze??? to moze sie cos tam nadwyrezaA swoja droga macie skurcze w pachwinach? Ja wlasnie siedze i odczuwam ogromny dyskomfort, pachwiny sie kurcza, czuje klucie w podbrzuszu i takie dziwaczne szczypanie (nie wiem czy to skurcze macicy czy nie) ale nieprzyjemne takie kilku sekundowe
wiesz co ja to najpierw tylko mialam takie skurcze ze mi brzuszek twardnial a ja nic nie czulam zadnego bolu teraz kilka razy mialam bolesny skurcz jakby mi ktos scisnol brzuch i za chwile popuszczal ale zaraz mi sie cale cialo napinalo i nie moglam nabrac oddechuA Wy jak odczuwacie skurcze???
to klasyczny skurcz............bardzo ważne jest prawidłowe oddychanie, bo mi buzia i ręka zdrętwiała podczas porodu............kurcz jakby mi ktos scisnol brzuch i za chwile popuszczal ale zaraz mi sie cale cialo napinalo i nie moglam nabrac oddechu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość