LUTOWKI,IZA@ a mi znowu nasza pediatra powiedziała ze jak Amelka skończy 6 miesięcy to bede mogła jej wkruszac do deserkow biszkopciki , no i same widziecie co lekarz to inna teoria a do tego cześc lekarzy zaczyna faktycznie stosowac ta najnowszą metode co niedawno opracowali ze niektóre dania co pozno wchodziły juz mozna dawac.
Ja nadal tylko pierś, wczoraj jakis przełom czy co, moze Amelka sie wystraszyła,ze bedzie jakies inne mleko dostawać niz moje i normalnie jak ja nakarmilam o 20.30 ale z obu piersi to spała do 2.15 i dopiero dałam jej cycolka i potem o 5.15 równiuteńko po 3 godzinach, ale numer a od tej 19.30 to jak sie nawcinała i spała jak susełek hi hi czyli mleka jałowego raczej nie mam bo przespała na nim 6,5 godzinki hi hi hi
Bebilon stoi narazie z tyłu na szafce w kuchni, nieotwarty i dobrze niech sobie tam stoi, dopiero po niego sięgne jak bede widziec ze wypija dwie piersi i ma mało ale póki co jest jak jest-HURA!!! No teraz nasze dzieciakczki to nieraz beda miec dziwne wyskoki ni z gruszki ni z pietruszki czegoś nigdy nie robiły i nagle chcą lub zrobia i człowieka w zakłopotanie wciągaja bo ja główkuje potem o co jej chodzi, tego nie, tego nie tak zle ,tak niedobrze to co jest ..... ach te dzieciaczki
Tak samo widze,ze kazdy pediatra inaczej patrzy na przyrost wagowy naszych dzieci np. Amelka ma 5 miesięc i wazy 7140 i nasza lekarka mowi ze tak w sam raz nie za duzo nie za mało, tylko ze w ciągu ostatnich dwóch tyg. mówi ze mało troche przybrała. Natomiast córeczka kolezanki kóra urodziła sie z waga 3800 i ma 7 miesięcy wazy 7400 to nie wiele Więcej od Amelki a jej pediatra mowi ze tez jest oki. I bądz tu mądrym i pisz wiersze hi hi hi.
Wasze dzieciaczki miały juz robione jakies pierwsze badania podstawowe typu morfologia, rozmaz czy cos?
Amelka miała wczoraj i dziś mam wyniki do odbioru ale u nas strasznie leje ze napewno nigdzie dzis nie wyjdziemy.
No nic idę kacperka wziąść na i halacje z rumianku, napar do miski, główka pod ręcznik i heya póki Amelka spi mogę zając sie jego katarem uuuuuuchchhhchchhchch nie znosze jego kataru!!!!!