Awatar użytkownika
edyta82
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

17 maja 2007, 14:14

Ello ello !!!
u nas nicio ciekawego sie nie dzieje - same nudyyyyyyyyyy.
Pada i pada i pada i nie ma co robic. Wysprzatalam co sie dalo, Oskarek "maly odkurzacz" pomaga mi (czytaj. przeszkadza ile sie da) i tak codziennie, w kolko to samo. Sama w domku do 17 i juz naprawde nie wiem co robic. Nawet pisac do Was nie mam zbytnio o czym - taka jakas nic nie chcaca jestem :ico_szoking:
Wczoraj mezus zrobil pyszna kolacyjke ale nawet zjesc porzadnie i romantycznie nie zdazylismy, bo przyszli moi rodzice :ico_olaboga:
Dzisiaj mam zaproszenie od brata na pyzy wiec jak tylko Oskar sie obudzi i nie bedzie oczywiscie padac to spadam na obiadek.
papatki !!!

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

17 maja 2007, 14:48

edyta ja mam dokladnie to samo depresja i nic pozatym przez ta pogode nawet na tt nie mam co pisac i jeszcze ta moja praca :ico_noniewiem: ehhhh

SLONCA !!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 maja 2007, 14:55

znalazłam fajną fotkę zrobioną jakiś czas temu dla koleżanki córki :-)
to moja ulubiona fota :ico_oczko:
Obrazek

a tu kolejna stara fota :ico_oczko:
Obrazek

zaraz wam pokaze jaki ze mnie wieloryb byl w ciazy :ico_haha_01:

julie_377

17 maja 2007, 15:07

hihih fittney to dobiero tluscioszek z tego bobaska slodki hihihih

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

17 maja 2007, 15:49

Hej Kochane ja na sekundke, bo od rana sprzatam itp pierdoly wykonuje bo moj brat dzis do mnie przyjezdza, na jeden dzien bo jest w Londynie przelotem, ale zawsze cos, bardzo sie ciesze. :ico_haha_01:
Kasia pierwsza noc w nowym miejscu, no no, czeka Cie upojna noc, jutro zdasz relacje jak bylo i ile razy :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: .
Fitney sliczne foteczki, super masz synusia! :ico_haha_01: To widze, ze my podobne anorektyczki karmiace piersia :ico_haha_01: , a co pozniej sie dzieje jak sie karmic przestaje??? Ja planuje przestac w lipcu lub sierpniu jak Maya bedzie miala 15 miesiecy, mysle, ze starczy bo strasznie mnie gryzie :ico_zly: , i sie smieje a ja z nia mimo bolu ogarnia mnie smichawa :ico_smiechbig: Czy Ty masz moze moj ulubiony kolor wloskow blon platyna :ico_haha_01:
Edycia witaj kochana dawno Ci nie bylo, wklejaj ale to szybciutenko zdjecia mojego ziecia!!!! :ico_buziaczki_big:
Gosia gratulacje za pozwolenie na budowe, no teraz sie zacznie, opowiadaj wszystko co i jak, po takich doswiadczenich Twioch oczywiscie, jak wroce do Polski to sobie sama cos postawie :ico_haha_01:
Lucy obiecalas!!! Wkleic wozek!!! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-17, 15:52 ]
Emilka Boj sie boga kobieto jak Ci maluszek urosl :ico_szoking: ale to widze u Nathankow normalne, tak zadko zdjecia wklejasz i stad ten szok :ico_szoking:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2007, 16:02

witam hihi

gosia ja nie kupuje juz sobie typowo ciazowych ciuszkow... tylko uniwersalne... z ciazowych mam tylko jeansowe spodnie i spodnice i spodnie lniane... a tak to kupilam dwie pary rybaczek zwyklych, ale wchodze w nie bez problemu.... bo pasek maja z gumy hihi
a na gore to w ogole w kazda najciasniejsza bluzke sie mieszcze.... tyle ze brzuch mi wylazi hihi
oczywiscie poza tymi na guziki.... takich przeciez nie ma szans zalozyc....
poza tym kupuje tez dla maluszka.. dla adasia mniej, bo po pierwsze nic mi w oko wpasc nie moze, a po drugie zawsze jak kupie to on sie denerwuje, ze tyle juz ma ciuchow a nie ma czasu ich zalozyc... i to prawda.. bo adas pracuje na budowie wiec... jedynie w weekend mzoe cos wyjsciowego zalozyc... hihi i koszul ma tyle... ze az sam sie zdziwil... i pyta mnie ostatnio... czy on czasem w jakims biurze nie pracuje??? bo juz sie pogubil :ico_brawa_01:
no i nie pozwala sobie nic kupowac.... a ja i tak swoje... jak znajde fajnego ... hihi

lucy ja mam niewielka anemie dlatego nie mam zadnych objawow... (podobnie jak ty)... a ty przeciez tez chodzisz na zakupki i tro dluzsze... hihi wiec sama nie jestem :-D

dziewczyny skarza sie na jakies zaparcia po zelazie a u mnie wszystko ok hihi
moze to zalezy od dawki.... hihi

a dzis nie ide juz nigdzie...
przyznam, ze wczoraj poczulam sie juz zmeczona... znowu 3 godz mnie nie bylo... i jak wrocilam to chcialam tylko jesc,prysznic i spac... poszlam szybciej niz zwykle o 21 juz lezalam.. a zazwyczaj zdarza mi sie ok 22 hihi
a rano o 5 tak ciezko sie dzis wstawalo... oboje z A marudzilismy hihi
ale on juz zaczyna dzis popoludniu weekend :-D
bo jutro przylatuje do nas super koles.. adam kumpel jeszce z dawien dawna hihi
a ciekawostka jest, ze jest on ojcem dominikaninem hihi :ico_szoking:
pamietam jak z adasiem szaleli, "wymieniali sie dziewczynami" :-D itd a potem nagle przemo wstapil do zakonu.... a niejedna dziewczyna za nim plakala.. bo to suoper koles i rzystojny hihi a takich najbardziej zal...
ale z drugiej strony tacy normalni zyciowi ksieza tez sa potrezbni.... z takimi mozna pogadac na kazdy temat, posmiac jak z kolega.... i dla nas to jest po prostu przemo, a nie o.przemyslaw :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
w ogole dominikanie to super ojcowie... tzn wielu z nich... tacy inni od pzostalych zakonnikow... i w ich klasztorach zawsze pelno ludzi/// nasz jaroslawki jest piekny...!!!

no i adam zaprosil przemka na weekend.. ten bardzo sie ucieszyl... dlugo sie nie widzielismy... pewnie 2 lata.... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ja gotuje barszzc czerwony.. i mam plan polozyc sie troche...poczytac i zdrzemnac... ciekawe czy mi sie uda.... hihi

bo jak adas wroci to jedziemy do asdy... zeby na weekend wszystko bylo gotowe... hihi

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 maja 2007, 16:02

DELFINA, no faktycznie synek urosl :ico_haha_02: juz nawet samodzielnie probuje siadac :ico_haha_02: no i deserki i kaszki wcina :ico_haha_02: a moja Alusia jutro wybiera sie z klasa na farme :ico_haha_02: juz kiedys tam byla i byla strasznie zadowolona jak znajde fotki to wkleje :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 maja 2007, 16:21

tak wygladałam w 7 miesiącu
Obrazek
a tak miesiąc przed porodem :ico_noniewiem:
Obrazek

calymi dniami siedze sama w domu,nie mam do kogo nawet geby otworzyc :ico_placzek:
maz wraca 19-20 dopiero :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2007, 16:38

kasiu zycze upojnej nocy na nowym mieszkanku...
no oszczedzam sie :ico_oczko: tak mi sie wydaje... dzis zostaje w domku jak pisalam powyzej i zaraz sie poloze... wlasnie adas dzwonil ze wroci dopiero przed 19 .. wiec mam czas na spanko przed asda hihi
no a apropos zakupow to adas sie smieje ze mnie ,bo zawsze w shopping center jestem do zamkniecia na maxa. az mnie wypraszaja i z pracowikami wychodze.. hihi
ale juz tak mam... korzystam poki moge, bo dlugo ta moja wolnosc na maxa nie potrwa....

lucy ja we wszystki bluzki wchodze bez problemu hihi tzn nie chce cie dolowac.. ale przeciez bawelniane itd sie rozciagaja... tylko te na guziki pczywiscie nie dla mnie teraz hiih ja ciazowych bluzek ne kupuje.. tylko spodnie.... ale mam tylko 2 pary.. a tak to kupilam rybaczki zwykle tylko pas maja z gumy wiec w ciazy sa super... i po rowniez ... hihi mam nadzieje hihi

julie i edyta co to za depresyjne nastawienie.. usmiechac sie.. lato nadchodzi.. slonce... itd tralalalalalalala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

fitney synka masz kochanego.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . i ja pewnie tez wyschne ;podczas karmienia.. a nie chce... bo tyle lat mialam niedowage... ze teraz ciesze sie, ze normalnie wygladam ( nie mowie o brzuszku ) hihi a jak tlyko przestaje jesc regularnie to od razu chudne.. a podczas karmienia dieta mnie wykonczy.... nigdy na zadnej diecie nie bylam.. to nie dla mnie.... ja lubie jesc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

zaczynam juz sie martwic nasza marta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ona sie podziewa tak dlugo????????????????????????//
odezwij sie do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

delfinka a ty znow w swoim zywiole... (czyt porzadki) hihi

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 maja 2007, 16:52

DELFINA
teraz od dłuższego czasu robię tylko pasemka bo z moimi włosami juz źle było :ico_noniewiem: ale kiedys namietnie blondowalro heheh

Wróć do „Pozostałe”