no i herbatkę stawiam pod tą pogodę

Półtora roku się staraliśmy. Leczyłam sie ginekologicznie. Aż w końcu pare tabletek progesteron zmalał i się udało.witaj, nadciąga świeża krew
![]()
[ Dodano: 11-06-2012, 19:24 ]
widzę, że czekasz, my cały czas starania po raz drugi i nie mogę się doczekać, a jak długo wy się staraliście?
hmmm ten nik jest bardzo znany. Czyzby to ty z juz nie istniejacego forum >????paulam, czy my się skądś nie znamy?![]()
![]()
gratuluję brzuszka
![]()
Zapewne znowu już nie długo bedziesz się fascynowała ciążą i 2 dzieci trzymam kciuki :)zatęsknisz do tych czasów, do nic nie robienia i marudzenia z tego powodu. wydaje mi się, że ja z takim sentymentem wspominam czas pierwszej ciąży, że mimo, że to 4 lata, to wydaje mi się, że jakaś młodsza byłam, potem z synkiem razem, ten beztroski czas, poznawanie motylków i biedronek, zero pośpiechu i obowiązków. bo będąc ma macierzyńskim nie miałam kompletnie żadnych obowiązków. nawet opiekę nad dzieckiem traktowałam jako przyjemność, było sielsko, anielsko. i powiem ci tęsknię do tych czasów. wszyscy w pracy, a ja i dzidziol spacerujemy , wąchamy kwiatki i ja, stara baba ponownie przeżywam fascynację przyrodą, odkrywam ją na nowo z dzieckiem, ehh, pięknie było
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość